Риалити новини

Виктория Бекъм става жури в американския Music Idol
Виктория Бекъм става жури в американския Music Idol
Публикувана от:

Друг оценяващ - Саймън Колуел (Simon Cowell) обяви, че поканата вече е факт. Появата на Виктория обаче ще е еднократна с цел да повиши рейтинга й зад Океана. Според непотвърдена информация, за гостуването си певицата ще получи "скромната сума" от 230 хиляди долара. Слуховете говорят..

Слави Трифонов прави втория сезон на Dancing Stars
Слави Трифонов прави втория сезон на Dancing Stars
Публикувана от:

Телевизионното предаване ще стартира в ефира на bTV през есента на 2009 г. За разлика от първия сезон, по време на който звездите и професионалните танцьори демонстрираха умения в областта на класическите и латино танците, то в Dancing Stars 2 участниците ще трябва да се справят с хореографии свободен..

Едва четири двойки сигурни участници в
Едва четири двойки сигурни участници в "Размяна на съпруги 2"
Публикувана от:

"Този сезон сме много по–взискателни към желаещите да участват, освен това от опита ни с първия сезон имаме много по-ясна представа какво търсим", споделя продуцентът на PRO.BG, Стойчо Керев. "За момента имаме достатъчно двойки не за един, а за два сезона, но сме твърдо решени..

Над 3000 желаещи за
Над 3000 желаещи за "Цената на истината"
Публикувана от:

Съотношението "мъже към жени" сред кандидатите е 40:60, като все повече са случаите, в които дами попълват анкетните карти от името на своите половинки, за да разберат истината за въпросите, които ги интересуват. Въпреки че единственото условие за участниците е да са пълнолетни, не липсват..

Започва кастингът за новото тв шоу с детектор на лъжата
Започва кастингът за новото тв шоу с детектор на лъжата
Публикувана от:

Кастингът ще бъде отворен и без краен срок на записване, а участници ще се набират и по време на сезона на предаването. Според регламента, няма възрастова граница за кандидатите, като единственото условие е те да са пълнолетни. Прослушването за "Цената на истината" ще премине през четири..

Тв шоу с детектор на лъжата от есента по Нова ТВ
Тв шоу с детектор на лъжата от есента по Нова ТВ
Публикувана от:

Оригиналното име на играта е "The Moment of Truth", като дебютира на екран през януари 2008 година. Шоуто бързо набира скорост и в момента се излъчва в повече от 23 страни, между които САЩ, Испания, Германия, Франция, Великобритания, Хърватия и Сърбия. Голямата атракция в него е проверката..

Братовчедите Христо и Марина спечелиха
Братовчедите Христо и Марина спечелиха "Бягство към победата"
Публикувана от:

Те финишираха първи на големия финал в Солун, като оставиха след себе си другите двойки, сред които и вип участниците Емануела и Крум. Роднините, които са родом от Велико Търново, получават 15-дневна екскурзия в Австралия. Те имаха право сами да изберат желаната от тях дестинация от цял свят. Златка..

Ицо Хазарта и Тодор Славков борят творчеството на Азис в
Ицо Хазарта и Тодор Славков борят творчеството на Азис в "Стани Богат"
Публикувана от:

Пръв пред Ники Кънчев, на 22 юни, ще се изправи Хазарта, който ще се препъне на въпрос за 10 хиляди лева - "За избирането на коя столица през 1908 г. е приложима поговорката - Двама се карат, трети печели". На 23 и 24 юни пък, Тодор Славков ще изненада зрителите с блестяща игра. Той ще..

Мис България Перник Форевър вилнее във финалния епизод на
Мис България Перник Форевър вилнее във финалния епизод на "Пълна лудница"
Публикувана от:

В поредния брой от епоса "2 и 200", Мис България Перник Форевър ще се опита да премине през митницата на Спарта, на път за финала на конкурса Мис Свят. Пробивната дама ще участва и в "Хвани богат", където в тандем с Мартин Грабовски ще застане срещу Ники Пънчев, страшните му въпроси и страхотната логика. Друга..

"Размяна на съпруги" с втори сезон, предаването подарява кола и апартамент
Публикувана от:

Друга новост е, че участниците ще имат възможност да спечелят апартамент и кола от специална томбола, а всяко одобрено семейство ще получи и 2000 лева като компенсация за времето, в което ще бъде ангажирано със снимките на предаването. "Дебютният сезон бе много успешен както за ТВ2, така и за..

Борба със змии и меню с червеи за Емануела при дебюта й в
Борба със змии и меню с червеи за Емануела при дебюта й в "Бягство към победата"
Публикувана от:

След като двамата облякоха младоженски дрехи и в този  вид прекосиха Асеновград, следващата задача се оказа далеч по-стряскаща. В Пловдив, на Емануела се падна честта да бърка в кутия със змии. Последва категоричен отказ от нейна страна, принудил Крум да я замени и смело да свърши поставената им..

33-годишна пощальонка от Варна спечели втория сезон на
33-годишна пощальонка от Варна спечели втория сезон на "Ясновидци"
Публикувана от:

Тя притежава дарбата си още от малко дете - по собствените й думи, е била едва 4-годишна, когато е направила първото си пророчество. Твърди, че просто умее да "вижда хората". Макар тиха и скромна, се оказа, че Марияна се е справила успешно в цели 17 изпитания по време на предаването, а не..

Саня Николич от Music Idol 3 отказа на Playboy
Саня Николич от Music Idol 3 отказа на Playboy
Публикувана от:

Николич се мотивира, че не желае името й да се свързва с подобен тип реклама, не само защото има доста консервативно семейство, а и защото смята, че има далеч по-стойностни начини да пробиеш. Хубавицата призна и, че не знае дали е имало и други оферти от родни мъжки издания, тъй като след този случай..

VIP Brother 3: Дачо и компания щурмуват
VIP Brother 3: Дачо и компания щурмуват "Стани Богат", шоуто събра над 2,5 млн. лева
Публикувана от:

Той ще отговаря на въпрос "От какво се управлява светът, според известната максима на Шилер?" След Дачо ще се изредят Мис България Антония Петрова с баща си, Кристияна Вълчева и нейната кръщелница Евгения, а в петъчното издание - Устата с бийтбоксера Александър Долапчиев - Red..

Music Idol 3: Магдалена Джанаварова е новият музикален идол на България
Music Idol 3: Магдалена Джанаварова е новият музикален идол на България
Публикувана от:

Непосредствено, след като бе обявена за победителка, от сцената на Music Idol, Магдалена изпя и своя първи самостоятелен сингъл "Трябва да знам", като това е прецедент в българската история на музикалното реалити. Специална награда - гербът на София и финансиране на дебютен видеоклип, на Магдалена..