Dancing Stars 2: Хореографът на Кайли Миноуг специален гост

Pinterest LinkedIn +

Най-големият британски хореограф Венол Кинг, считан за един от любимците на поп звездата Кайли Миноуг (Kylie Minogue), ще гостува в Dancing Stars тази неделя, когато ще постави новата задача на звездите в шоуто и ще бъде техен ментор цяла седмица по време на подготовката им.

Венол Кинг е обиколил света, за да демонстрира невероятните си танцови хореографии. Той е световният шампион по фрийстайл в Urban street Hip Hop. Поставял е на сцена множество спектакли и е правил световни турнета през последните години. 

В изявите си в САЩ е работил с редица доказани звезди (като самата Кайли Миноуг, която е обучавал в танците и се е грижил за хореографията в световните й турнета в продължение на 8 години). Носител е и на няколко престижни британски награди.

Преди това, в събота вечерта, предстои да видим кои три звездни двойки ще попаднат на елиминации и коя от тях ще получи най-малка зрителска подкрепа. Крум Савов и Мария Агапиу, Етиен Леви и Ива Григорова, Тодор Кирков и Петя Димитрова, Венета Харизанова и Илиан Чакъров, Миодраг Иванов и Цвета Цочева са двойките, които ще танцуват в неделя вечер.

Поканени за защитници на звездните двойки, борещи се за завръщане в шоуто, в неделя вечер са Мария Илиева, Виктор Калев, Мариана Попова, Емилия Радева, Марги Хранова, Румънеца и Енчев и др. Кои от тях обаче ще видят зрителите, ще стане ясно след елиминациите в събота вечер, когато всички отпаднали двойки, които ще се борят за завръщане, ще станат известни.  

Сподели.