Dancing Stars 2: Графа не оцеля в конкуренцията на Аксиния

Pinterest LinkedIn +

Аристократът на шоуто - Графа и неговата красива партньорка Юлия Андронова напуснаха сцената на Dancing Stars в събота вечер. Миналата седмица тяхната ламбада и филмовата им сцена от "Брилянтин" бяха оценени най-ниско от журито и така те се озоваха на елиминации.

В тяхна подкрепа гласуваха едва 24,8% от зрителите, оценили положително изпълнението на танца им, което се оказа недостатъчно за оставането им в шоуто. Още в неделя вечер обаче,двамата ще имат възможността да се завърнат на сцената, танцувайки с всички отпаднали до момента двойки. 

Представянето на Станислава и Георги, Аксиния и Стоян също се оказа незадоволително за журито миналата седмица и на поредните елиминации, те също се наложи да се борят за зрителските симпатии, след като се озоваха в дъното на общото класиране.

Култовата сцена от филма "Маската", която Станислава и Георги изпълниха на сцената, бе определена от съдиите като един от най-оригиналните и най-рискови етюди в шоуто.

Те поздравиха половинката на Краси Радков за смелостта, а самата Станислава призна за пръв път, че е тренирала фигурно пързаляне и това много й помaга при изпълнение на сложната акробатика. Зрителите също й помогнаха и спасиха нея и партньорът й от елиминации, като 39,7% от гласовете бяха в тяхна полза.  

Аксиния и Стоян попаднаха на елиминации за трети път. Те изпълниха отново горещата си ламбада. Журито ги похвали, а Илиана Раева ги определи като най-сладката двойка в шоуто, които се харесват взаимно изключително много. 35,5% от зрителите също харесаха сексапилната брюнетка и Георги и ги спасиха от отпадане.

Голямото завръщане предстои в неделя вечер на сцената на Dancing Stars. Шест двойки ще танцуват, за да могат отново да влязат в шоуто. Крум Савов и Мария Агапиу, Етиен Леви и Ива Григорова, Тодор Кирков и Петя Димитрова, Венета Харизанова и Илиан Чакъров, Миодраг Иванов и Цвета Цочева, Графа и Юлия Андронова са звездните двойки, които ще се борят за завръщане.
 

Сподели.