Miss Playmate 2009 Златка: Печелех Dancing Stars от раз!

Pinterest LinkedIn +

Miss Playmate 2009 Златка Димитрова разкри, че все още е сериозно обидена от решението на продуцентите да я отхвърлят в последния момент от участниците във втория сезон на танцувалното реалити Dancing Stars.

"Изключително съм разочарована от Dancing Stars 2. От екипа ми се обадиха още през лятото да ми кажат, че са ме избрали, но седмица преди началото на шоуто ми казаха, че няма да мога да участвам, тъй като съм била лице на Нова телевизия, която излъчи конкурса Miss Playmate.

Не мисля, че това беше реалният повод да ме отхвърлят от предаването. Сигурна съм, че ако бях участвала  в него, щях да съм една от фаворитките
", категорична е Златка.


                                                              Сн.: Playboy

Тя гостува в предаването "Часът на блондинките" по БГТВ, в което призна още, че не познава особено добре другата популярна Златка в Playmate средите - Райкова, но като цяло мнението й за нея е доста положително.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.