Survivor 4: домакинята отпадна, победителят Николай Мартинов влиза в играта

Pinterest LinkedIn +

25-годишната Ралица Гинкова е поредният оцеляващ, който прекрати участието си в приключенското реалити шоу Survivor: Филипините.

Ден преди дългоочакваното обединение на двете племена, Минданао се изправиха един срещу друг в игра за личен имунитет, която се превърна в едно от най-неприятните от всички изпитания в изданията до момента.Участниците трябваше да погълнат различни по вид гнусотии като животински очи, части от влечуги, червеи и др. Няколко дни след като напъха жива кобра в устата си, Митьо Крика се оказа най-безкомпромисен със стомаха си, хапвайки от всичко с невероятна скорост.В следващите етапи на играта никой не успя да се пребори с Крика и така културистът заслужено си спечели спокойствие преди племенния съвет. Веднага след играта, Митьо обясни на Георги Кехайов, че ще бъде застрашен от изгонване заедно с Ралица, Маргарита и Златина, защото те не са от членовете на старото Питого.Без никакви изненади по време на съвета, номинарни за изгонване от играта се оказаха същите участници. Минути по-късно, домакинята Ралица Гинкова от Лондон се оказа поредната изгонена от Survivor.В епизода в Survivor: Филипините на 12 ноември, двете племена ще се обединят, а след изпитание за награда един от новото племе ще постави началото на новата сюжетна линия в играта "Островът на изгнаника".

Към играта ще се присъедини победителят в Survivor 3 Николай Мартинов, като неговото включване ще се окаже стратегическо за някои от участниците.

Сподели.