DJ Mag влиза в хладилен завод, Minitel Rose се присъединяват към Andy Butler от Hercules and Love Affair

Pinterest LinkedIn +

Бившият хладилен завод на Сточна гара в София ще се завърне към производствен процес специално за второто парти на DJ Mag у нас. Заводът отдавна не изпълнява функциите си, но сетът на Andy Butler от Hercules and Love Affair ще събуди индустриалното хале в нощта на 27 ноември.

Другата музикална изненада за вечерта след Andy Butler от Hercules and Love Affair, е гостуването за първи път в България на Minitel Rose - едни от най-известните млади таланти на френската електро поп сцена, сравнявани с банди като Justice и Daft Punk.

Повече от половината парчета в дебютния им албум The French Machine вече са истински хитове във Франция, а момчетата звучат като кръстоска между златния период на Depeche Mode и хард рок банда от бляскавата ера на 80-те години.Музиката в The French Machine е вдъхновена в голяма степен от саундтраците на телевизионни шоута като Knight Rider и The A-Team, както и от музикалната вселена на американските филми от 80-те.

Първият албум на Minitel Rose е истинско богатство за феновете на модерните звуци. Песните им заеха своето място на електронната сцена във Франция редом до албуми като United на Phoenix, Sexuality на Sebastien Tellier и Disco-very на Daft Punk.

Сподели.