VIP Dance: Без Николета Лозанова и Нед в шоуто, нов скандал с фолк дивата Райна

Pinterest LinkedIn +

Въпреки че успяха да подновят участието си във VIP Dance, след като веднъж отпаднаха, Николета Лозанова и Нед отново бяха принудени да се разделят с танцовата надпревара, но този път път завинаги.

Miss Playmate 2006 и партньорът й, нашумял покрай първия сезон на Big Brother, получиха положителни отзиви от журито за последния си танц в шоуто, но не можаха да се преборят за подкрепата на зрителите и така напуснаха състезанието.

Останалите отбори, застрашени от отпадане, бяха тези на Деян Донков и Кристина Милева, Тереза Маринова и Данчо Йовчев, както и Райна и Фери.Попфолк певицата за пореден път нападна журито, обвинявайки го в пристрастие и целенасочено завишаване на оценките на определени отбори.

Според Райна, тя и Фери не заслужават да са сред номинираните участници, като за нея и отборът й е важно да са любимци на публиката, а не на журито.Специални гости в поредното издание на VIP Dance бяха британската чил аут и лаундж звезда Карен Рамирез и солисти от формацията Lord of the Dance.

В шоуто на 15 ноември джаз ще танцуват Крум и Симона, както и Деян и Кристина. Мария Силвестър и Боби Турбото ще се посветят на народните танци, а Анелия и Ники ще представят изпълнение на контемпорари. Данчо и Тереза ще танцуват хип-хоп, а Райна и Фери ще покажат как се справят с белиденс.Специален гост във VIP Dance в неделната вечер ще бъде Нели Рангелова.

Сподели.