VIP Dance: Кой сега е номер 1?

Pinterest LinkedIn +

Изминалият епизод на шоуто VIP Dance премина под знака на солови изпълнения, както и групови хореографии, изиграни от по два отбора. Журито отсъди максимален брой точки само на две от звездите, излезли на дансинга самостоятелно.

С лунната походка на Майкъл Джексън, Боби Турбото бе определен за най-добър танцьор при мъжете, а перфектното изпълнение на танго на гимнастичката Симона Пейчева я изпрати директно на върха при дамите.С една точка по-малко остана попфолк дивата Райна, която избра за своето солово изпълнение доста нетрадиционен танц за нейното амплоа, а именно хоп-хоп.


Контемпорарито на Фахрадин и преобразяването на Крум в лъв, свирещ на флейта, също допринесоха за успеха на техните отбори, които се класираха за полуфиналите във VIP Dance.


Соловите изпълнения предизвикаха истинско разногласие в оценките на журито, като кулминацията бе пантомима на Ники Сотиров, на която Галена вдигна четворка с коментара "страхотен етюд, но очаквах и да изтанцувах нещо".

На другата крайност бе Нешка Робева, която определи неговото контемпорари като "най-добрият танц през целия VIP Dance" и допълни, че ако нашата публика гледаше повече денс театър, а не чалга, щеше да го разбере и изключително да го хареса.

В петъчните елиминации за оставане в шоуто ще се борят тиймовете на Анелия Раленкова и Ники Сотиров, Мария Силвестър и Боби Турбото, Деян Донков и Кристина Милева, Тереза Маринова и Данчо Йовчев.

Сподели.