Survivor 4: Ива Пранджева изгони Златина, Георги Костадинов влиза в играта

Pinterest LinkedIn +

В предстоящия епизод на приключенското реалити шоу Survivor: Филипините членовете на новото Лапу Лапу ще се срещнат в игра за награда. Победителят от Survivor: Експедиция Робинзон Георги Костадинов ще се включи в играта, за да даде своите съвети на участниците.

Междувременно, изминалият племенен съвет на Лапу Лапу премина под знака на силни емоции. След като участниците изпратиха Николай Мартинов, те трябваше да видят видео поздрави от най-близките си хора и това накара абсолютно всички да плачат.Дори мъжете в племето не успяха да сдържат сълзите си и с умиление коментираха своите близки и роднини.


По време на същинския съвет Джулиета трябваше да посочи четирима, като според предварителната стратегия на бившите от Питого това трябваше да са Златина, Маргарита, Георги и Христина.Жените обаче поднесоха голямата изненада – в момента, в който Джул понечи да номинира Христина, Ива Пранджева поиска огърлицата за себе си. Така на практика тя спаси Христина Русева от изгонване и заяви пред мъжете в племето, че стратегията й в играта е вече различна.

След гласуването стана ясно, че гласовете са разделени между Златина и Георги. Един глас обаче реши съдбата на най-силната жена от бившето племе Таяк и тя напусна Survivor.

Сподели.