Интервюта

Димитър Ковачев - Фънки: \
Димитър Ковачев - Фънки: "Music Idol е един храм на музиката. На неговите порти е застанал паладинът Фънки!"
Публикувана от:

След старта на Music Idol 2 възмутени граждани изготвиха петиция, която осъжда отношението на Димитър Ковачев - Фънки към кандидатите за изява в музикалното шоу. За коментар относно зрителската реакция във връзка с поведението на Фънки Avtora.com потърси самия него. .: Avtora.com: Здравейте г-н Ковачев!..

Любо (екс Те):
Любо (екс Те): "Станах жертва на войната на рейтинги между телевизиите"
Публикувана от:

"Програмният съвет на БНТ реши да сложи забрана за излъчването на клиповете на Любо и негово участие в наши програми...", обяви в ефира на телевизията Ралица Филипова - редактор на предаването "13+" на БНТ. Казусът започва с участието на певеца в предаването "13+", в което Любо посещава момиче с увреждания..

Алексо Петров: \
Алексо Петров: "Цензурата върху свободата на словото, върху културния изказ, е отживелица, характерна за средновековието"
Публикувана от:

Алексо Александър Петров е български кинорежисьор и продуцент. Той е на 34 години и е родом от Димитровград. Той е създателят на „Баклава” – филмът, превърнал се в една от най-злободневните теми от изминалите седмици. Според сюжетната скица на „Баклава”, това е филм – приказка за двама братя, поели..

Кирил Христов (Mp3.bg):
Кирил Христов (Mp3.bg):"В сравнение със световния, българският пазар на дигитална музика е смешен"
Публикувана от:

Изводите от доклада са тенденция към все по-усилено ползване на онлайн магазини. За да установи дали тази тенденция се наблюдава и в България Avtora.com се свърза с Кирил Христов - проджект мениджър на Mp3.bg. Avtora.com: Какво се случва с пазара на дигитална музика в България? Кирил Христов: Тъй..

Емил Спахийски: „По-скоро ще те убие кокосов орех, отколкото змия!”
Емил Спахийски: „По-скоро ще те убие кокосов орех, отколкото змия!”
Публикувана от:

Потърсихме подробности от кухнята на продукцията за перипетиите и трудностите, през които е минал екипа на предаването по време на снимките. Открихме отговорите на въпросите си от Емил Спахийски - сценарист и репортер на терен на предаването, оцелял почти два месеца на Карибите, бивш главен редактор..

Индже Ръсовски - Криндо:
Индже Ръсовски - Криндо: "Пейнтболът разкрива най-силните и неподозирани човешки качества".
Публикувана от:

Преди няколко месеца Криндо се оказа и един от хората, които отварят първия пейнтбол магазин в България. Avtora.com се срещна с него, за да се опита да разбере и предаде емоцията от пейнтбола и качествата, които играта развива в участниците. .: Здравей, Криндо! Сигурна съм, че повечето от хората,..

Найден Колчев (сп. Про-Рок):
Найден Колчев (сп. Про-Рок): "Бившият уебмастер на Про-Рок е вълк единак"
Публикувана от:

След като Avtora.com получи коментар от вече бившия уебмастър на "Про-рок" и настоящ такъв на "Metal Katehizis" Satyr, потърси за ответна реакция главния редактор на сп. "Про-Рок" Найден Колчев. Avtora.com: Какъв е вашият коментар за спирането на официалния сайт на списание "Про-Рок"? Найден Колчев:..

Satyr:
Satyr: "С Про-Рок се разделихме с приятелски чувства"
Публикувана от:

През годините, адресът на списанието "Про-Рoк" (http://pro-rock.net) се утвърди като едно от най-посещаваните места за рок и метъл феновете в родното интернет пространство. Уебмастърът на вече бившия сайт на списанието, известен под псевдонима Satyr, разказа за Avtora.com причините за разделянето на..

Иван и Андрей (Сблъсък):
Иван и Андрей (Сблъсък): "Най- важното е да разбием мита, че следващите поколения са по-тъпи"
Публикувана от:

Предаването, което ще противопостави възрастни и деца, ще стартира на първия учебен ден - 15 септември - и ще се излъчва всеки делничен ден. За повече подробности Avtora.com потърси водещите Иван и Андрей, които са и продуценти на предването. Avtora.com: Здравейте! Разкажете как върви подготовката за..

Гала:
Гала: "Нашата "Пълна промяна" е по-добра от всички останали"
Публикувана от:

Родният формат е абсолютно копие на английската и американската версия. Продуцент на предването не Магърдич Халваджиян, а психолог на продукцията е Мадлен Алгафари. Участниците са подготвяни и лекувани изключително от български лекари, фитнес инструктори, диетолози, фризьори, гримьори и стилисти. За..

Спас Шурулинков:
Спас Шурулинков: "Радио "Мелъди" ще е много добър фон на ежедневието ни"
Публикувана от:

Екипът на радиото обещава разнообразие в плей-листите - никакви повторения и излишни реплики между песните. Просто хитове с мотото "Златни и завинаги".Програмният директор на радио "Мелъди" Спас Шурулинков разкри за Аvtora.com подробности за програмната схема на радиото, както и каква аудитория цели..

Емил Коларов (Планета клуб): Жени, искате мъжки стриптийз? Ще ви го предложим без чалга, както навсякъде по белия свят!
Емил Коларов (Планета клуб): Жени, искате мъжки стриптийз? Ще ви го предложим без чалга, както навсякъде по белия свят!
Публикувана от:

Барът ще се помещава едно ниво под Планета клуб и ще предлага ежедневна шоу програма с танцьори само за жени. Акцент в програмата на клуба ще са участията на балет Neo Boys, воден от участника в риалити предаването "Star Academy" Диан Панов-Жокера. За повече подробности около уникалното по рода си..

Крум Савов:
Крум Савов: "Ако бях участвал във Vip Brother 2, щях да шамаросвам Венета с голямо удоволствие!"
Публикувана от:

Avtora.com се свърза с популярния журналист Крум Савов, за да му зададе няколко въпроса за новото лице на спорта и връзката му с шоубизнеса. Крум Савов: Само в началото да кажа, че аз в интернет не влизам! .: Сериозно? КС: Да, не се занимавам, забранил съм си и така! .: Как си подготвяш емисиите..

Венко Поромански (Те): \
Венко Поромански (Те): "В крайна сметка една идея се реализира със съмишленици, не само с професионалисти"
Публикувана от:

Венко Поромански и Теодор Янков освен преподавател и студент са и съмишленици в едно доста ново за България начинание. Откритите уроци за ударни инструменти, които те организират за първи път в страната, имат за цел да запознаят младите хора с изкуството на музиката и да сплотят дръм обществото у нас. На..

Kurt Hauenstein (Supermax): \
Kurt Hauenstein (Supermax): "Малките деца ми казваха: "Курт, виж - аз съм машина за любов!"
Публикувана от:

В третата си фестивална вечер Ловеч ще предложи на гостите си поредния голям концерт от програмата - на ексцентричната група Supermax. Преди тях на сцената ще излязат музикантите от българската група Мастило, които ще подгреят публиката. Само часове преди големия концерт Курт Хауенщайн Kurt Hauenstein..