Иванина: "Не искам да се натрапвам на хората, защото това дразни"

Pinterest LinkedIn +

Реалити шоуто Big Brorther 4 свърши, страстите се поуспокоиха, а тв аудиторията вече забрави новоизгрелите "звезди", в очакване на следващия подобен формат.

За разлика от своите съквартиранти, доста по-рано изгонената от шоуто Иванина успя да задържи вниманието на медиите, дали благодарение на своя чар или фактът, че се съблече за известно мъжко списание.

Avtora.com се срещна с нея, за да разбере какво остана скрито от камерите на Big Brother и фотографите на FHM.


Любомила Бучинска: Здравей, Иванина! Чувстваш ли се вече звезда?

Иванина: Звезда е много силно казано, но определено се чувствам известна, защото съм една от малкото от Big Brother 4, която придоби доста голяма популярност. Другите съквартиранти като че ли са малко позабравени, докато при мен нещата вървят отлично, което се надявам да продължи и за в бъдеще.

.: Вероятно винаги си привличала погледите, но след шоуто със сигурност вниманието към теб е много по-голямо. Как понасяш известността си?

Иванина: Да, като цяло хората винаги са ме забелязвали, но сега нещата са много по-различни, разбира се. Навсякъде, където отида, всички ме наблюдават и това определено ми харесва. Въпреки че на моменти се чувствам много уморена и дори се изнервям. Понякога човек има нужда да е сам, но аз откакто излязох от Къщата, нямам миг спокойствие.

.: Спират ли те по улицата? Как се отнасят хората с теб?

Иванина: Да, където и да отида, ме спират. Искат ми автографи, което е много странно за мен, защото наистина не мога да се възприема като звезда. На околните са им много интересни разни подробности около самия Big Brother.

Постоянно ме разпитват за Къщата, отношенията ми с Даниела и Денислав и т.н. Но да си призная, вече ми омръзна всички да ме питат само за шоуто. Дори вече не знам какво да кажа, имам чувството, че повтарям едни и същи неща и ставам скучна. Big Brother свърши, остава в миналото като един хубав спомен и не смятам да живея с мисълта за него.

.: Чуваш ли негативни подмятания зад гърба си? Мислиш ли, че те подценяват заради външния ти вид?

Иванина: Да, чувам много подмятания за себе си, но това не ми пречи. В крайна сметка има една максима, че няма лоша реклама. Смятам обаче, че българинът е малко ограничен в разсъжденията си относно русата коса и пластичните операции.

Всичко това се свързва с образа на фолк певиците, което в никакъв случай не мога да кажа, че e обидно, защото тези певици изглеждат добре. Специално аз не съм толкова голям фен на пластичните операции и смятам, че човек не трябва да прекалява.

Правила съм си корекция на зъбите и на гърдите. Нямам никакви други хирургични намеси, въпреки че прочетох за себе си, че имам над 10 пластични операции.

.: Имало ли е моменти в живота ти, когато външният ти вид е бил пречка, вместо предимство?

Иванина: Да, определено. Случвало ми се и в Университета. Имах няколко случая с мои преподаватели, които искаха да ме използват сексуално. Аз се обърнах към Ректора и проблемът се реши, но това за съжаление, не е единичен случай. Такива неприятни ситуации се случват непрекъснато на много хубави момичета.

Също така, преди година си търсих работа и се явих на интервю в една фирма за маркетинг и реклама. По средата на разговора работодателят ми каза, че ще ми плаща, без да работя, само за да го придружавам по партита. Стана ми адски обидно, казах му, че ще помисля и разбира се, повече не му се обадих.

.: Защо не се съгласи?

Иванина: Определено няма как да се съглася. Това е обидно, аз мога да бъда с някой човек, само ако имам чувства и нещата са истински. Не бих се жертвала за една кола или един апартамент, например. И в този смисъл, лепенката, която ми лепнаха в Big Brother - глупава блондинка, много ме дразни.

Веднага след като излязох от шоуто, гледах записите от Къщата. Кадрите, които са били показани, не са ме представили в реалната ми същност. Определено хората не успяха да разберат каква е Иванина.

Иванина беше показана като момиче, което постянно ходи голо и си показва гърдите. Иванина никога не беше показана в кухнята, например. Искам да кажа, че не съм седяла постоянно и не съм си масажирала гърдите по цял ден, както изглежда отстрани.

Аз съм едно нормално момиче и не обичам само лъскави неща, както беше посочено във визитката ми.


Снимка: Avtora.com

.: И все пак зрителите те запомниха именно като "лъскавата" Иванина.

Иванина: Някои неща във визитката ми са пресилени. Шоуто Big Brother трябва да бъде предизвикателно, за да грабне зрителя. Като съм казала, че харесвам лъскавите неща, по-скоро исках да кажа, че харесвам хубавите неща. Надявам се, с времето да стане ясно, че Иванина не е меркантилна.

Парите са необходимост, но те не бива да те погубват. В никакъв случай не търся много богат мъж, защото жените се изгубват около такъв тип мъже. Един мъж може да ти купи една плюшена играчка или един букет цветя, които да те зарадват много повече, отколкото един телефон със скъпоценни камъни.

.: Не те ли търсят точно такъв тип мъже - такива, които смятат, че с пари и подаръци могат да те имат?

Иванина: Да, като цяло при мен идват точно такива мъже, особено след излизането ми от Big Brother. Забелязвам обаче, че те всичките са абсолютно еднакви - външен вид, поведение, говор и дори начинът, по който се предлагат…защото те предлагат именно себе си и парите си.
И са ми много смешни.

На мен би ми харесало ако един мъж ме покани на обяд, на капучино през деня, отколкото в някой скъп бар, където мисли че ще ме впечатли, защото е взел VIP маса, която струва 200 лв. Има и много свестни мъже, но аз все още не съм попаднала на такъв.

.: Получавала ли си неприлични предложения, като секс срещу пари?

Иванина: Получавам вулгарни предложения от много мъже, които ми предлагат пари, пътувания в чужбина и т.н. Най-високата сума, която ми предложиха, е 5 000 евро за една вечер. Парите на са малко, но цената която трябва да платя за тях, е твърде висока за мен. Не мога да бъда купена. Аз съм морална.

.: Тогава какъв мъж търсиш?

Иванина: Търся истински мъж. Мразя демонстрациите на богатите мъже. Надявам се, някой ден да попадна на умен и кадърен мъж. Определено вярвам в любовта. Искам тя постоянно да ме кара да летя, да бъда много щастлива и да ме прави по-добра. Защото, когато човек е влюбен, иска да даде всичко за човека до себе си.

Досега съм се влюбвала веднъж, но мога да кажа, че това не беше истинска любов, защото всичко между нас свърши с лъжа. Истинската любов се случва много рядко, може би само веднъж в живота.

.: Каза, че си морален човек, мислиш ли, че моралните хора могат да успеят в страна като България?

Иванина: Човек трябва да бъде морален, но да не го показва. Не бива да се прави на моралист и на много умен, защото в поколението, към което принадлежим и изобщо в тази ситуация в България, това не е изгодна позиция.

България е страна на парадоксите - има много богати и много бедни хора, няма средна класа. Аз лично се опитвам да се абстрахирам от всичко това.

Ние, младите хора, трябва да се поучим от грешките на възрастните и да се опитаме да направим България една по-добра страна. Още повече, че имаме такива природни богатства - морето и планините ни са невероятни.


Снимка: Avtora.com

.: След Big Brother си чест посетител на различни VIP партита, на които срещаш много звезди от шоубизнеса. Какво мислиш за еднодневните звезди?

Иванина: Да, има много еднодневни звезди в България. За мен те са хора без никаква амбиция да се развиват. Използват моментната си популярност, придобита случайно. Скитат се безцелно и си мислят, че щом са известни, всичко ще им идва наготово. А това не е така, човек трябва да се бори, за да постигне нещо.

.: Не мислиш ли, че и ти може да се превърнеш в еднодневна звезда?

Иванина: Първо, не харесвам думата звезда, защото е много ангажираща. За да бъдеш звезда, трябва да вдигнеш глава, а аз това не го мога, защото съм много земен човек.

Не знам дали ще стана като тях, искам да се развия в областта на рекламата и телевизията. Не се боря за слава. Не мисля, че в България има шоубизнес, има шоу, има бизнес, но шоубизнес - няма.

.: Голяма част от реалити героините станаха телевизионни водещи. И ти ли искаш да бъдеш такава?

Иванина: Винаги съм искала да бъда зад кадър, да правя реклама или шоу. Искам да усещам цялата суматоха в телевизията. Не искам да бъда водеща, но ако ми предложат, със сигурност няма да откажа.

.: А нямаш ли амбиция да пробиеш в попфолк бранша? Много често те сравняват с Емилия и се говори, че ще подпишеш договор с "Пайнер"?

Иванина: Никога не съм се стремяла да приличам на Емилия и честно казано, страшно се обиждам, когато ме сравняват с нея. Аз не мога да пея и никога не съм искала да ставам певица.

С "Пайнер" нямам нищо общо, всъщност познавам доста хора от фирмата, но в никакъв случай нямам амбиция да влизам във фолк средите.

.: А попфолк слушаш ли като цяло?

Иванина: Слушам попфолк, но изобщо не се ограничавам само с тази музика. Много обичам рок балади и модерен поп. Любимите ми изпълнители са Роби Уилямс и Мадона. От българските музиканти харесвам Спенс, Орлин Павлов, Миро и Ъпсурт.

.: Странно звучи, русо момиче със силикон като теб да слуша Ъпсурт. Защо ти харесват?

Иванина: Защото изразяват живота на младото поколение на България. Всеки техен текст, всяка вулгарна дума отразява точно това, което се случва в страната. Те казват нещата, такива каквито са. Те са това, което сме ние.


Снимка: Avtora.com

.: Би ли се снимала във видеоклип? Изобщо, обичаш ли да позираш?

Иванина: Определено бих се снимала във видеоклип, ще ми бъде много интересно, пък и вече не се срамувам от камери. Обичам да позирам и винаги съм имала желание да се снимам за някое мъжко списание.

Наистина ми харесва, но не заради някаква показност, просто ми допада идеята. Не се срамувам от себе си и в това не намирам нищо лошо.

.: Защо засне фотосесия точно за FHM, а не Playboy например? Първи ти предложиха или дадоха най-много пари?

Иванина: В Playboy голотата е показана прекалено хард, а на мен това изобщо не ми харесва. Ако от Playboy ми бяха предложили, аз наистина щях да откажа да се снимам. Докато FHM, според мен, е по-стойностно списание, защото не е вулгарно.

Дори бих казала, че имам доста дрешки по себе си, като дори нося яке на някои от снимките. Аз съм много доволна от заплащането за фотосесията и мисля, че съм получила повече, отколкото щях да взема от Playboy.

.: С какво смяташ да се занимаваш?

Иванина: Вече имам предложение за работа. Искам да се установя добре в София. Смятам да изполвам позитивите от популярността, която имам в момента, но в никакъв случай няма да изпростея.

Всичко, което правя, ще бъде с някаква цел за в бъдеще. Не искам да се натрапвам на хората, защото това дразни.

Интервю: Любомила Бучинска

Сподели.