Новини за игри

Lego Batman 2: DC Super Heroes
Lego Batman 2: DC Super Heroes
Публикувана от:

Жанр: Екшън адвенчър Разработва: Traveller's Tales Games Издава: Warner Bros. Платформи: PlayStation 3 | PlayStation Vita | Nintendo 3DS | Wii | Nintendo DS | Xbox 360 | PC Година на издаване: 2012

Who Wants To Be A Millionaire? 2010
Who Wants To Be A Millionaire? 2010
Публикувана от:

Цялата игра се базира на задаването на въпроси, а това е доста интригуваща идея на арената на Who Wants To Be A Millionaire?. Постепенно нарастващата трудност има много повече степени в тази игра, отколкото в други викторини, а добрата структура и покачването на сумите е от жизненоважно значение за вас..

Wheel of Fortune Deluxe
Wheel of Fortune Deluxe
Публикувана от:

Влезте в телевизионната адаптация Wheel of Fortune Deluxe! Вашата задача е да откриете името или фразата, буква по буква, докато сте сигурни в правилния отговор. Рундовете се разпределят на два типа в основния режим на играта. В първия, буквите сами се разкриват автоматично на всяка секунда и..

Wedding Dash
Wedding Dash
Публикувана от:

За тези от вас, които никога досега не са виждали мобилни игри като Wedding Dash – това са игри за реакции и бързо планиране. Влизайки в ролята на сватбен агент, вашата основна задача е да настанявате пристигащите гости на рецепцията, да ги обслужвате и да следите всяка тяхна прищявка, за да се..

Watchmen
Watchmen
Публикувана от:

Тази мобилна адаптация на филма Watchmen съдържа в себе си един от най-старите начини на игра, обичан от най-запалените фенове на бойните комбота и специалните движения. Разкършете пръстите си, защото ще трябва да сте много бързи! Настанете се удобно и гледайте как с постоянно натискане на бутон "5"..

Ultimate Ski Racing
Ultimate Ski Racing
Публикувана от:

Има нещо странно и много съблазнително в целия геймплей в Ultimate Ski Racing, което просто няма да ви даде да се откажете, дори и когато играта стане трудна! Може би едно от нещата, които ще ви накарат да останете, е уникалната визия на играта, а може би лесният начин, по който тя се играе? Ще наблюдавате..

Ultimate Brick Breaker 2
Ultimate Brick Breaker 2
Публикувана от:

Невероятният стил на Ultimate Brick Breaker 2 идва от предшественика на уникалната мобилна игра. За пореден път Glu успяват да ни предложат игра с конкурентно предимство. Както в първата версия, така и тук целта е да изчистите всяко ниво от тухлите с топка, която се изстрелва от платформа в долната..

Ultimate Brick Breaker
Ultimate Brick Breaker
Публикувана от:

Ultimate Brick Breaker успява да събере всички изненади от този жанр в едно малко пакетче, което ще поддържа интереса ви без да ви отегчава от процеса на игра. Как успява да се справи с това? Ще разберете още в първите 2 минути от играта! Идеята е да счупите всичките тухли, които се намират в горната..

Torchlight II
Torchlight II
Публикувана от:

Runic Games твърдят, че изобщо не се притесняват от появилото се преди около 2 месеца Diablo III. Някой би казал, че това е фалшива поза и новият им проект – Torchlight II е обречен да повехне безславно в сянката на подобен екшън-ролеви гигант, но правилният въпрос тук по-скоро е: "Дали?"Кратка..

Transformers G1: Awakening
Transformers G1: Awakening
Публикувана от:

Generation One е името, с което се обозначава началото на цялата вселена на Трансформърс, и тази ера ще е позната на всеки, който се е интересувал от историята им. Заради това GLU са взели мъдрото решение да пуснат игра, базирана на този период. Transformers G1: Awakening всъщност е мобилна игра, адаптация..

Tony Hawk: Vert
Tony Hawk: Vert
Публикувана от:

Това, което ще забележите в Tony Hawk: Vert, е много голяма промяна в перспективата. Действието се гледа от по-мащабен ъгъл и е завъртяно на 90 градуса, формирайки поразителна гледка. При натискане на бутона за надолу - давате старт на играта и вашият скейтбордист тръгва, движейки се надолу и нагоре,..

Tom & Jerry: Food Fight
Tom & Jerry: Food Fight
Публикувана от:

Историята е следната: както обикновено, Джери е доста гладен и докато собственикът на къщата спи, нашият любим мишок и неговият племенник Нибълс ще си асистират в опразването на хладилника! За тази цел Нибълс ще се намира вътре в него и от там ще пуска на Джери храна, която той трябва да вкара в малка..

Tom & Jerry: Cheese Chase
Tom & Jerry: Cheese Chase
Публикувана от:

Том и Джери заслужават много повече уважение, отколкото получават сега. Ранните им приключения включваха едни от най-добрите моменти на хумор в историята на анимацията. Да гледаме как тези смъртни врагове се опитват да си правят номера, с всички онези домашни предмети, беше уникално. Сега и вие ще..

Sushi Shuffle
Sushi Shuffle
Публикувана от:

Да сте готвач никак не е лесно, но в Sushi Shuffle ще се убедите, че освен лесно, е и много приятно. Пред вас на бара, където стоят клиентите ви, е платото със суши. То се състои от различни видове японски ястия, разделени на шест. За да сервирате вкусната риба, трябва да наредите хапките по 3 или..

Superman/Batman: Heroes United
Superman/Batman: Heroes United
Публикувана от:

В Heroes United ще можете да играете и като Супермен, и като Батман, редувайки ги през нивата. Перфектно анимирани и с кинетично усещане, двамата супергерои са пример за това как точно да се пренесе уникалната атмосфера от комиксите на малкия екран. Настанете се удобно и вижте! Когато сте в ролята на..