Tom & Jerry: Cheese Chase

Pinterest LinkedIn +

Име: Tom & Jerry: Cheese Chase Жанр: Екшън | Аркадни Производител: GLU Платформа: Мобилни игри

Том и Джери заслужават много повече уважение, отколкото получават сега. Ранните им приключения включваха едни от най-добрите моменти на хумор в историята на анимацията.

Да гледаме как тези смъртни врагове се опитват да си правят номера, с всички онези домашни предмети, беше уникално. Сега и вие ще можете да усетите чара им в мобилната игра Tom & Jerry: Cheese Chase!

В ролята на Джери ще бягате през лабиринта и ще събирате парченцата сирене. От време на време ще ви се падат пауър-ъпи, които ще ви помогнат винаги да сте една крачка напред от Том. Бонусите включват чук, който може да зашемети Том, или обелка от банан, на която той ще се подхлъзне и ще остане на земята за известно време.

Tom & Jerry: Cheese Chase изглежда много добре - тя е ярка и колоритна, точно каквото бихте очаквали да видите в игра, базирана на анимационен филм. Малките герои са направени перфектно до последния детайл и се движат много фино. Ще се порадвате и на саундтрака, който се повтаря постоянно, но бъдете спокойни – не е дразнещ.

Съберете всичките сиренца преди Том или някоя друга котка да ви хване! В тази анимационна класика нивата са пълни с капани и препятствия, които трябва да избягвате, като ги заобикаляте. Можете също така да използвате най-различни предмети, за да изгоните котките поне за малко!

За да свалиш играта на своя телефон, изпрати код A0077 с безплатен SMS на номер 888 (само за абонати на Мобилтел). Ще получиш линк за изтегляне.

 

Сподели.