Ultimate Ski Racing

Pinterest LinkedIn +

Име: Ultimate Ski Racing Жанр: Спорт Производител: GLU Платформа: Мобилни игри

Има нещо странно и много съблазнително в целия геймплей в Ultimate Ski Racing, което просто няма да ви даде да се откажете, дори и когато играта стане трудна!

Може би едно от нещата, които ще ви накарат да останете, е уникалната визия на играта, а може би лесният начин, по който тя се играе?

Ще наблюдавате действието от горе надолу и вашата задача се простира в три бутона – "4", за да може вашият скиор да завие наляво, "6" - за надясно и "8" - за да се изтласкате, което ще можете да правите няколко пъти във всяко състезание. Вместо сложни правила или специални движения, предизвикателството ще идва от това какво ще се случи по пътя нататък. Независимо дали ще е спускане или гигантски слалом, на повечето от пистите ще заобикаляте флагчета.

Мечтали ли сте някога да бъдете ски шампион? Сега имате този шанс. Хващайте телефона, очакват ви най-известните писти в света! Слагайте ските и напред по склона! Покажете уменията си в три ски дисциплини! Борете се за слава в режим "Световна купа", състезавайте се с приятелите си в режим Hot-Seat и усъвършенствайте стила си, за да станете истински шампиони!

За да свалиш играта на своя телефон, изпрати код A0046 с безплатен SMS на номер 888 (само за абонати на Мобилтел). Ще получиш линк за изтегляне.

 

Сподели.