Ultimate Ski Racing 2

Pinterest LinkedIn +

Име: Ultimate Ski Racing 2 Жанр: Спорт Производител: GLU Платформа: Мобилни игри

Също както в Ultimate Ski Racing, втората версия на играта е уникално и приятно предизвикателство! Пързалянето по снега включва само три бутона: "4", за да може вашият скиор да завие на ляво; "8" - за надясно; "2" - за да се изтласкате, което ще правите няколко пъти във всяко ниво. Самите писти се гледат от горе, като скиорът ще е с лице към вас. Предизвикателствата са разделени на три – Гигантски слалом, Спускане и Слалом. Всичките три ще искат да можете да правите едно и също – умението да заобикаляте бързо флагчета и да развивате достатъчно скорост на правите, за да финиширате по-бързо.

Припомнете си колко много обичате зимата с новата игра на GLU - Ultimate Ski Racing 2!


Ако сте почитатели на снега, готините ски очила и ентусиазирани фенове, то тази игра определено е за вас! Пързаляйте се в 10 страни по света и спечелете златната купа! Нормален и гигантски слалом и спускане, ще ви даде възможност да развиете уменията си и да станете легенда в зимните спортове! Вече сте стигнали до върха и искате да участвате в ново състезание? Предизвикайте приятелите си в мултиплейър!

За да свалиш играта на своя телефон, изпрати код A0069 с безплатен SMS на номер 888 (само за абонати на Мобилтел). Ще получиш линк за изтегляне.

 

Сподели.