Superman/Batman: Heroes United

Pinterest LinkedIn +

Име: Superman/Batman: Heroes United Жанр: Екшън | Комикси Производител: GLU Платформа: Мобилни игри

В Heroes United ще можете да играете и като Супермен, и като Батман, редувайки ги през нивата. Перфектно анимирани и с кинетично усещане, двамата супергерои са пример за това как точно да се пренесе уникалната атмосфера от комиксите на малкия екран. Настанете се удобно и вижте!

Когато сте в ролята на Супермен, бутоните "2", "4", "6" и "8" ще ви помогнат да направлявате полета на героя по екрана, а когато сте на ред с Батман, всичко си е традиционно – "2" се използва за скачане, а ако сте във въздуха и натиснете този бутон, ще помогнете на Тъмния Рицар да се хване за следващата платформа.

Действията на Супермен са основно фокусирани върху избягването на въздушни мини и схватки с противници, а при сблъсък с такива, използва лазерния си поглед или ледения си дъх. От своя страна, Батман предлага стандартна екшън платформа - хвърля Батаранги или експлозиви срещу враговете си.

Борете се със злото заедно с двама от най-великите герои на света в играта SUPERMAN/BATMAN: HEROES UNITED. Станете Супермен и Батман в DC Universe и спасете планетата от унищожение. Изберете ролята на Железния човек, за да се борите с противниците с помощта на умения като летене, свръхвъзможности и инфрачервено зрение. Изберете Тъмният рицар, за да съкрушавате враговете с помощта на различни техно джаджи и прийоми от бойните изкуства.

За да свалиш играта на своя телефон, изпрати код A0002 с безплатен SMS на номер 888 (само за абонати на Мобилтел). Ще получиш линк за изтегляне.

 

Сподели.