Transformers G1: Awakening

Pinterest LinkedIn +

Име: Transformers G1: Awakening Жанр: Екшън Производител: GLU Платформа: Мобилни игри

Generation One е името, с което се обозначава началото на цялата вселена на Трансформърс, и тази ера ще е позната на всеки, който се е интересувал от историята им. Заради това GLU са взели мъдрото решение да пуснат игра, базирана на този период.

Transformers G1: Awakening всъщност е мобилна игра, адаптация на същото това име. В нея контролирате малък батальон от Автоботи, опитвайки се да защитите Земята от вашите смъртни врагове, злите Десептикони. Местенето на единиците ви по картата става супер лесно – изберете един робот и ще видите точно колко хода има в този ред. Някои от тях имат алтернативни умения, които им позволяват да се движат по-бързо – коли и самолети например, но ако роботите са трансформирани в едно от тези превозни средства, няма да могат да се защитават.

Да доминирате на бойното поле е основната идея в геймплея на G1: Awakening. Ще трябва също да събирате източника на енергия, наречен Енергон – той ви трябва, за да можете да изпълнявате и други задачи. Например някои от вашите единици могат да поискат помощ от съюзници, но за да го направят, им трябва определено количество кубчета Енергон в резерва.

Изригна вулкан и Трансформърите се пробудиха от сън, продължил повече от 4 милиона години! Битката, която ще се превърне във война, е основана на сблъсъка, показан в първите ТВ серии на едноименния филм. Базирайки се на оригиналната история за Трансформърите, използвайте силите на всеки Автобот, за да надвиете Десептиконите във всяка битка, която Transformers G1: Awakening ви предлага.

За да свалиш играта на своя телефон, изпрати код A0071 с безплатен SMS на номер 888 (само за абонати на Мобилтел). Ще получиш линк за изтегляне.


Сподели.