Лайфстайл новини

Столицата на света - Ню Йорк
Столицата на света - Ню Йорк
Публикувана от:

Може би наистина са ми минавали подобни мисли през главата, а може би със или без криза пак щях да замина на екскурзия до Америка… Така или иначе Ню Йорк за мнозина е не само мечта, но и житейска цел. Не е никак лесно да разказваш за град, който всеки познава… Каквото и да кажа, все..

Барселона за 2 и 200
Барселона за 2 и 200
Публикувана от:

Красивият морски испански град, столицата на Каталуния е известна туристическа дестинация, нареждаща се непосредствено до Париж и Рим към градовете, които непременно трябва да се видят в Европа. Как да стигнем до там? Най-лесният начин е със самолет. Да, има много екскурзии с автобуси, но все пак Испания..

Един ден в  Тадж Махал
Един ден в Тадж Махал
Публикувана от:

Туристическа цел номер едно в Индия, както и сами можете да се досетите, е Тадж Махал – символът на една вечна любов. Бяхме предвидили да го посетим, като част от програмата си в Делхи. Информацията, която имахме е, че той се намира до град Агра, който е на 200 км от столицата. Най-лесният и според..

Дубай – светът на неограничените възможности
Дубай – светът на неограничените възможности
Публикувана от:

Още със слизането от самолета започваш да усещаш атмосферата на един различен свят, изпълнен със спокойствие и топлина в ориенталски стил. Хората не бързат, винаги са усмихнати и дружелюбни, особено към чужденците. Дубай е място, където се преплитат два противоположни и взаимоотричащи се свята. Дори..

Пищна столичанка краси корицата на новия Maxim
Пищна столичанка краси корицата на новия Maxim
Публикувана от:

Освен модел, Деница е и професионална танцьорка - участвала е в редица видеоклипове на родни музикални звезди, сред които на Устата и Софи Маринова. Младата блондинка споделя, че не харесва чалгата и не смята, че мъжът мечта непременно трябва да е богат. Новият брой на мъжкото списание предлага..

Близки срещи с трети свят - Албания
Близки срещи с трети свят - Албания
Публикувана от:

Албания съвсем не е обичайната европейска държава. В това се убеждаваме още на граничния пункт, където, за да навлезеш в територията на страната заплащаш 10 евро. Ние обаче сме подготвени за това и смело продължаваме напред към гледката на Охридското езеро от албанска страна. По пътя се разминаваме..

Любляна: 24 часа на ръба на Балканите
Любляна: 24 часа на ръба на Балканите
Публикувана от:

И всеки път аз съм се опитвала да оспоря твърдението за тази дистанция с доводи, вариращи от славянските корени през простичката истина, че Източна Европа е повече политико-географска конструкция отколкото чиста география. Дали Словения е балканска или европейска държава? За мен, отговорът на този въпрос..

На път с Avtora.com
На път с Avtora.com
Публикувана от:

и ви предизвикахме да разкажете най-вълнуващото си приключение и да опишете най-прекрасното и интересно място в света, на което сте били. Обещахме ви, че най-добрите сред вас ще отидат на нови пътешествия. Сега е време да изпълним обещанието си! В продължение на 2 седмици получихме много пътеписи...

Най-красивото  кътче - Порт Сойер на остров Майорка
Най-красивото кътче - Порт Сойер на остров Майорка
Публикувана от:

Красиви места има много на този свят. Всеки човек по свой начин вижда  и възприема красивото. Може би и  емоционалните възприятия му оказват  въздействие, за да каже, че е посетил  най-красивото кътче. Аз и моят съпруг изживяхме две незабравими седмици в Порт Сойер на остров Майорка...

Ромео, Жулиета, Верона!
Ромео, Жулиета, Верона!
Публикувана от:

Романтиката ухае от тесните улички на града, от тишината на украсените с фрески и скулптури църкви, от красивите площади, спокойни и уютни, от малките кафенета и сладкарници, от безбройните таверни с вечно звучаща музика, вкусна кухня и изтънчени вина. Денят във Верона със сигурност трябва да започне..

Тихо  кътче  за  отмора  и пикник - Горталово
Тихо кътче за отмора и пикник - Горталово
Публикувана от:

Големият град е замърсен и шумен, подтиска ни с еднообразното ежедневие, мръсотията и липсата на зеленина. А всяко човешко същество заслужава да живее в хармония с природата. Тя му дава душевен мир и спокойствие. Аз съм вече пенсионер и имам повече свободно време за почивка и релаксация. Но пък съм..