Пол Макартни, Хю Джакман, Ед Шийран обединиха гласове с Джейми Оливър за #FoodRevolutionDay Song

Pinterest LinkedIn +

Пол Макартни, Хю Джакман, Ед Шийран и още куп звезди станаха посланици на кампанията на световноизвестния майстор-готвач и телевизионна знаменитост Джейми Оливър за въвеждане на образователен курс по хранене в училищата по цял свят. Като една от кулминационните точки в кампанията, водена чрез медиите, социалните мрежи и петиция в Change.org, която скоро ще премине границата от 1 500 000 подписа, Оливър разпространи химна #FoodRevolutionDay Song, в който участва не само като инициатор и идеолог, но и като изпълнител.

Jazzie B, Professor Green, Алеша Диксън, Джейми Калам, Mr Hudson, Us the Duo, Goerge The Poet, Che'nelle, DJ MK и Лондонския младежки хор партнират на 39-годишния британски визионер - член на Ордена на Британската империя, автор и водещ на над 20 супер успешни телевизионни поредици с кулинарна насоченост, автор на няколко бестселъра, издадени и на български език, и един от най-харизматичните пропагандатори на здравословното хранене.

#FoodRevolutionDay Song можете да чуете и видите по-долу, както и рекламното видео на глобалната кампания на Джейми Оливър за въвеждане на задължително практическо обучение, свързано с храненето, в учебната програма на децата.

В петицията на Джейми Оливър, целяща да окаже натиск върху правителствата от Г20, така че милиони деца от най-ранна възраст да развият правилно мислене и отношение към храненето на базата на образованието, което получават, можете да се включите с няколко кликвания ето ТУК.Сподели.