Звездата от Avatar Зоуи Салдана се превръща в машина за убиване в екшъна Colombiana (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Две години, след като с помощта на Weta Digital влезе в образа на На'ви от Пандора, изпълнявайки една от главните роли в блокбъстъра Avatar, Зоуи Салдана отново ще демонстрира впечатляващи физически сили и устойчивост в предстоящата криминална драма Colombiana от режисьора на Transporter 3 - Оливие Мегатон (Oliver Megaton).

Сценарият на лентата, чиито прожекции в САЩ стартират на 26 август, е написан от дългогодишния тандем Люк Бесон и Робърт Марк Камен (Transporter 2, The Fifth Element, Taken) и разказва историята на млада жена, която като дете става очевидец на жестокото убийство на родителите си и се превръща в хладнокръвен наемен убиец с единствената мисъл да отмъсти на хората, отговорни за случилото се.

За да се подготви за ролята си, 33-годишната Салдана, която подобно на героинята си в Colombiana има латиноамерикански произход (баща й е доминиканец, а майка й – пуерториканка), се е подложила на няколко различни интензивни програми, в това число курс по Крав Мага – система, обединяваща различни бойни изкуства и високо ефективни бойни техники, създадена в Израел, на която се обучават специалните части в еврейската държава, и стрелба с огнестрелни оръжия.

Освен всичко това, тя е преминала тренировъчен курс към полицейското управление на Лос Анджелис.

"Бойните сцени ще надминат всичките ви представи", коментира 170-сантиметровата красавица, поставена на трето място в класацията на сп. Maxim на най-горещите жени за 2010 г. "Ще видите не просто специфична форма на бойно изкуство или даден вид техника. Ще станете свидетели на това как две човешки същества се опитват с всички сили да надделеят едно над друго, с цената на живота си".
Сподели.