Джош Хартнет и Деми Мур в битка за света в екшън фентъзи драмата Bunraku (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Дори и без особена рекламна кампания, новият проект на режисьора Гай Моше (Guy Moshe) изглежда доста обещаващо. Екшън фентъзи драмата Bunraku разполага с цяло съзвездие в актьорския си състав начело с холивудския секссимвол Джош Хартнет (Josh Hartnett), умело подпомаган от Деми Мур (Demi Moore), Уди Харелсън (Woody Harrelson), Рон Пърлман (Ron Perlman), който наскоро бе в България за снимките на "Конан Варварина" (Conan The Barbarian), и др.

Озаглавен на добре познатото японско куклено театрално изкуство, филмът ще се понрави не само на феновете на фентъзи жанра, но и на тези с култ към бойните изкуства.

Сюжетната линия проследява приключенията на мистериозен скитник, който се опитва да наруши хегемонията и властването на най-могъщия мъж на изток от Атлантика - Никола Дърварят, в едно утопично бъдеще.

Във времена, в които всички треперят от Никола и смъртоносната му червена банда, скоро към героя на Хартнет се присъединява друг непознат, който също търси отмъщение. Двамата се обединяват с една-единствена цел - смъртта на Никола.

Към всичко това прибавяме опасната и сексапилна жена с мистериозно минало - Александра, която е любима на властелина, но също има своите тайни мотиви.

Любопитно е, че Bunraku е едва първият толкова амбициозен проект за Моше, който има едва две заглавия зад гърба си, едното от които - късометражно, но въпреки това, още с появата на предходния си проект - драмата Holly, той успя да си спечели значителна фенска маса.

Bunraku идва на екран от 30 септември, а дали това ще е вашият филм, можете да прецените от кадрите и официалния му трейлър.


Сподели.