Издателите на Allods обявиха ново, безплатно MMORPG (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Базираната в Дъблин компания за издаване на масови онлайн мултиплеър игри по все по-актуалния F2P бизнес модел Gala Networks Europe (подразделение на американската Gala Net. Inc. и японската Gala Inc.), чието портфолио включва хитовата Allods Online, обяви следващото си заглавие – пост-апокалиптичното фентъзи MMORPG Sevencore.

Играта се разработва от корейското студио Noria и бе представена за първи път по време на тазгодишния Gamescom. Описанието на Sevencore гласи, че в нея "технологии и фентъзи се срещат в една уникална постапокалиптична вселена".

Играчите ще бъдат въвлечени в увлекателна сюжетна фабула, ще разполагат с най-различни животни, с които да се предвижват по суша и въздух, ще влизат в  PvE и PvP сблъсъци както на и под земята, така и високо над нея, ще се изправят срещу зловещи чудовища, ще могат да изпълняват най-различни куестове, да практикуват занаяти и др.

Sevencore вече е в процес на затворени бета тестове, достъпни за жителите на Корея, а според плановете на студиото производител и Gala Networks Europe същите ще станат достъпни от Стария континент през 2012 г.


Сподели.