Битките на безсмъртните се пренасят в ново MMORPG

Pinterest LinkedIn +

Perfect World Entertainment - американското подразделение на базираната в Китай компания Perfect World Co. (собственик на Runic Games и Cryptic Studios), профилирана в издаването на MMORPG заглавия, обяви следващата си продукция – игра в същия жанр, наречена War of the Immortals.

В анонса на заглавието не се уточнява модела му на монетизация, но повече игра в каталога на PWE са безплатни, в това число издадената през 2010 г. Battle of the Immortals. Предстоящата игра, чиито затворени бета тестове ще стартират на 25 октомври, ще се отличава от гореспоменатата по "по-разгърнатите PvP елементи и по-големия обем на съдържанието като цяло".

Избирайки си персонаж, принадлежащ към един от осемте игрални класа - Berzerker, Champion, Heretic, Magus, Slayer, Duelist, Ranger и Enchantress, играчите ще трябва да обединят усилия, за да се противопоставят на злите сили на Ragnarok, обсадили града им. Всеки клас ще се отличава със специфична Soul Gear екипировка, която ще може да се ъпгрейдва с качването на нива на героите. Последните ще могат да сформират гилдии и да се съвещават и търгуват помежду си в специално създадената за целта сграда, както и да воюват за територия и ресурси.

Съвсем наскоро стартира отворената бета на още една нова MMO ролева игра на Perfect World Entertainment – безплатната Rusty Hearts, а до края на годината Perfect World ще издадат за PC и Mac и дългоочакваната Torchlight II.

Сподели.