Телевизионни новини

Памела Андерсън прихвана непорочното зачатие на Исус
Памела Андерсън прихвана непорочното зачатие на Исус
Публикувана от:

Те са избрали именно позалезлия вече секссимвол от някога хитовия сериал "Спасители на плажа" (Baywatch) да се превъплъти в Божията майка в стартиращото през декември комедийно шоу на Питърс. Мотивацията им е, че предаването ще изобилства от иронични скечове и различни музикални интерпретации, но дори..

Финалистите от X Factor се срещат с легендата Том Джоунс
Финалистите от X Factor се срещат с легендата Том Джоунс
Публикувана от:

Изпълнителят с над 40-годишна кариера лично ще даде ценни съвети на изгряващите звезди и ще отговори на техните въпроси, свързани с тайните на успеха. От тази седмица регламентът на елиминациите в българския X Factor се променя със специалното одобрение за това на създателя на музикалния формат - Саймън..

Жан Рено влиза в
Жан Рено влиза в "Етажна собственост" по Нова ТВ
Публикувана от:

В поредния епизод на комедийния сериал, съседите от блока в кв. "Надежда" са удивени, а жените буквално пощуряват в компанията на Рено, опитвайки се да привлекат вниманието му по изключително комични начини. Дори строгата домоуправителша Мими (Милица Гладнишка) е разнежена, а романтичната Теменуга..

Етажна собственост
Етажна собственост
Публикувана от:

Антон Радичев, Стефан Денолюбов, Явор Гигов, Невена Бозукова в комедийния сериал по Нова ТВ - "Етажна собственост".

Георги Калоянчев и Стоянка Мутафова се обичат и в
Георги Калоянчев и Стоянка Мутафова се обичат и в "Столичани в повече" по bTV
Публикувана от:

Какво ще си кажат двамата след толкова много години, и ще се върнат ли старите чувства между тях, ще стане ясно на 16 ноември от 21:00 часа. Междувременно, Йордан продължава да се страхува за живота си и вече е сигурен кой желае смъртта му. Лют скандал със Славея ще го накара да си събере багажа и да..

Г-жа Дъгар очаква бебе
Г-жа Дъгар очаква бебе "номер 20", 19 Kids and Counting става 20 and Counting
Публикувана от:

Шоуто е в ефир от 2008 г. насам, когато бе наречено 17 Kids and Counting, колкото бяха и децата, родени от Мишел Дъгар в периода 1987 г. – 2007 година. Оттогава до днес, семейството, базирано в Арканзас, се сдоби с още две деца, което доведе до преименуването на шоуто на 18 Kids and Counting и..

Домашен арест
Домашен арест
Публикувана от:

Филип Аврамов, Татяна Лолова, Мая Бежанска, Стефани Дойчинова, Велизар Величков в новия ситком на bTV – „Домашен арест”, продукция на bTV Studios, с творчески продуцент и режисьор Николай Пенчев и режисьор Петър Вълчанов.

Фермер търси жена
Фермер търси жена
Публикувана от:

Фермери от цяла България търсят любовта с чаровни дами в най-новото реалити шоу в ефира - "Фемер търси жена" по Нова телевизия.

Гласът на България - финал
Гласът на България - финал
Публикувана от:

Стелияна Христова от отбора на Мариана Попова спечели убедително първия сезон на хитовото музикално реалити шоу "Гласът на България" по bTV.

Чарли Шийн: Превърнаха
Чарли Шийн: Превърнаха "Двама мъже и половина" в абсолютен боклук
Публикувана от:

Пред пресата зад Океана, Шийн чистосърдечно заяви, че не му допада как се развива сериалът след неговото напускане, като критиката е насочена най-вече към продуцентите му. "Не крия, че съм разочарован от развитието на 'Двама мъже и половина'. Те просто не могат да се справят с това, което оставих",..

Специалистка по дограма, счетоводителка и топмодел сред кандидат булките във
Специалистка по дограма, счетоводителка и топмодел сред кандидат булките във "Фермер търси жена"
Публикувана от:

Освен с обичайните занимания, кандидат-булките ще трябва да се справят и превърнат в специалисти и в още една област – как да оцелеят във ферма и как да спечелят сърцето на фермер. Дали обаче за това ще им помогне дипломата от университета или смяната на токчетата с гумени ботуши, тепърва ще разберем.

"Милионер търси съпруга"
Публикувана от:

Едно от най-популярните лица в българския светски елит - Христо Сираков ще търси "жената на живота си" чрез новото реалити шоу по TV7 - "Милионер търси съпруга".