Vip Brother 2012: Владимир влиза в ролята на баща си – Стефан Данилов, Бони пее джаз

Pinterest LinkedIn +

В понеделник, 1 октомври, ще се проведат вторите елиминации във VIP Brother 2012. Бони, тандемът Ирен Кривошиева и Владимир Данаилов, и Аксиния ще се борят за оставане в Къщата. Зрителите ще гласуват с положителен вот за онзи, който искат да остане в шоуто.

В понеделник зрителите ще станат свидетели на поредното "Училище за звезди", което VIP Brother организира за номинираните Съквартиранти. На живо утре участниците ще трябва да покажат какво са научили. Миналата седмица Орлин Павлов скочи с парашут, Къци Вапцаров тренира борба, а Соня Колтуиклиева се научи да танцува валс, което впоследствие се оказа една от последните й дейности в Къщата, тъй като именно тя напусна първа шоуто.

Преди да влезе в Къщата, Бони е споделила на Big Brother, че иска да се научи да пее джаз. За да изпълни това нейно желания, специално в Къщата дойде Милица Гладнишка, която показа тънкостите на джаз пеенето.

Аксиния пък е заявила, че винаги е искала да научи вариететното изкуство бурлеска. Утре вечер тя ще изпълни едно от култовите парчета от едноименния филм, изпълнено от Кристина Агилера.

Владимир и Ирен ще изиграят сцена от филма "От нищо нещо". Синът на Стефан Данилов, който фокусира негативните чувства на Съквартирантите върху себе си, но донякъде се реабилитира пред тях, като се съгласи да бъде подстриган, за да осигури малко по-голям бюджет на останалите в Къщата, ще влезе в ролята на Панчо, изиграна от баща му Стефан Данаилов. Майка му – актрисата Ирен Кривошиева, ще се превъплъти в неговата съпруга, изиграна от Анета Сотирова. Режисьор на сцената ще бъде Иван Ласкин.

Резултатът от усилията на номинираните да блеснат в нова светлина ще може да бъде видян на 1 октомври от 20:00 часа във VIP Brother Live по Нова телевизия. Също така ще стане ясно не само кой напуска шоуто, но и на кого ще "завещае" своя медальон. 

Влизайки в Къщата, всеки участник получи кутия с медальон на стойност 10 000 лева, като Ирен и Влади получиха общ такъв, защото те играят като един участник. Всеки, който напусне Къщата, трябва да завещае медальона си на някой от оставащите Съквартиранти по свой избор. Завещават се само собствените медальони, но не и тези, получени от други Съквартиранти по време на шоуто.

Сподели.