Телевизионни новини

Георги Любенов: В живота няма излишна роля, всичко е опит
Георги Любенов: В живота няма излишна роля, всичко е опит
Публикувана от:

Любенов е познат на хората още от филмовото предаване "24 квадрата", което беше първото по рода си в родния ТВ ефир. Чрез него той придоби популярност и плени не едно или две дамски сърца. Днес пътят му обаче е много различен. Дали отново ще се завърне към киното, какво мисли за него и накъде, според..

Дванадесети сезон на
Дванадесети сезон на "От местопрестъплението" стартира в българския ефир
Публикувана от:

Тед Дансън (Ted Danson) е новият шеф на разследващия екип криминалисти в "От местопрестъплението" (CSI). Американският актьор, станал популярен с ролята си на бармана Сам Малоун от сериала "Бар Наздраве", тук влиза в ролята на Ди Би Ръсел (D.B.Russell). Той идва на мястото на Рей Лангстън, след..

Адвокатите от
Адвокатите от "Кантора Митрани" спасяват детски живот
Публикувана от:

8-годишно момиченце има спешна нужда от чернодробна трансплантация, но се оказва, че най-голяма съвместимост за донорство има човек, който не е роднина на детето. Това обаче, е в противовес със Закона за трансплантация на органи, тъкани и клетки в България. Митрани ще трябва да разреши този казус,..

Отмъщение докрай в новия епизод на
Отмъщение докрай в новия епизод на "Отплата"
Публикувана от:

С всяка следваща стъпка персонажът, в който се превъплъщава актьорът Велислав Павлов, научава все повече за слабите места на своите противници.  Неговата банда ще се опита да нанесе удар срещу виновника за фаталната катастрофа - Атанас Димитров (Милен Миланов), като се възползва от неговото доверие...

Берен Саат се завръща с новия турски сериал
Берен Саат се завръща с новия турски сериал "Щастливи заедно"
Публикувана от:

Актьорите влизат в ролите на непоколебимия Хазар и чаровната Зилян – мъж и жена, които стават жертва на дългогодишна семейна война. За да спрат враждата между фамилиите, двамата сключват брак по принуда. Впоследствие обаче двамата се влюбват един в друг. Подобно на героинята си, Берен Саат..

 Пацо и Гълъбина замислят убийството на Рангел в
Пацо и Гълъбина замислят убийството на Рангел в "Столичани в повече"
Публикувана от:

Специалистът ще направи обиколка на местността и ще се натъкне на куп изненади, след което ще стане ясно дали Андрей и Мария ще спечелят одобрение на проекта си, както и какво ще накара Йордан да заплюе принципите си.  Ненавистта на Гълъбина към Рангел ще стане толкова голяма, че тя ще сподели..

Стартира последният сезон на
Стартира последният сезон на "Двама мъже и половина" с Чарли Шийн
Публикувана от:

Всяка делнична вечер от 23:00 часа зрителите ще могат да се наслаждават на неповторимия хумор на Чарли, Алън, Джейк и всички останали герои от поредицата.  Припомняме ви, че Чарли Шийн (Charlie Sheen) бе уволнен от шоуто на 7 март 2011 г. след огромен скандал и обидни коментари на актьора по адрес..

Ще се срещнат ли Боряна и Шаки в
Ще се срещнат ли Боряна и Шаки в "Стъклен дом"?
Публикувана от:

Тя е принудена да го направи, тъй като търси спасение от Николай и Шаки, които разбират, че Ира продължава да контактува с Камен и искат да я ликвидират. Впоследствие двете с Боряна ще станат обект на преследване като съпругата на Камен дори ще бъде заловена.  Христо ще се сблъска с първите бизнес..

Стартира биографичен сериал за живота на София Лорен по БНТ2
Стартира биографичен сериал за живота на София Лорен по БНТ2
Публикувана от:

"Къщата ми е пълна с огледала" ще се излъчва по БНТ2, където в четири поредни епизода зрителите ще видят самата Лорен в ролята на майка си Ромилда Вилани - пианистка и неуспяла актриса. Сериалът е заснет по едноименната автобиографична книга на по-малката сестра на София Лорен - Мария Шиколоне. Той..

Теория за големия взрив (The Big Bang Theory)
Теория за големия взрив (The Big Bang Theory)
Публикувана от:

Сериалът успешно интегрира лековатия хумор на ситуационните комедии в света на нърдовете и гийковете. Разчитайки на индивидуалността на всеки от персонажите, той печели сърцата на зрителите, а множеството награди, сред които Еми и Златен глобус, са едно добро признание за работата върху сериала. Историята "Теория..

Ясни са и третите финалисти в
Ясни са и третите финалисти в "България търси талант"
Публикувана от:

Зрителският вот бе категоричен по отношение на Кристина Арабаджиева, която събра най-много гласове. Да продължат напред се бориха още баща и син Караджови и танцовият дует Павлин и Явор. Любо, Хилда и Краси отсъдиха напред да продължат бащата и синът – цигулари, което отстрани от надпреварата..

Първата реалити поредица
Първата реалити поредица "Американско семейство" с нов прочит по HBO
Публикувана от:

"Американско семейство" (An American Family) проследява живота на 7-членното семейство Лауд в началото на 70-те години на 20-ти век. Документалният сериал прави едно обикновено семейство от Санта Барбара световноизвестно и, което е по-важно, поставя началото на един нов телевизионен жанр – реалити..

Величко от
Величко от "Етажна собственост" става секссимвол
Публикувана от:

Причинителят на аварията се издирва, а съседите са принудени да се къпят направо пред входа. Виновникът за всичко това е повече от изненадващ.  Внезапна промяна настъпва в отношенията между домоуправителя Величко и жена му, която най-накрая се чувства жестоко привлечена от мъжа си и сбъдва неговите..

Коко Тайсъна с участие в
Коко Тайсъна с участие в "Кантора Митрани"
Публикувана от:

Адвокат Берто Митрани ще поеме защитата на мъж, обвинен в убийство на близнака си. Този случай ще покаже как видни местни политици и представители на полицията стоят скрити зад уж лесно доказуемото престъпление.  Роля в епизода ще вземе и скандалния професионален боксьор Константин Семерджиев.  В..

Чеканови и Лютови се събират под един покрив  в следващия епизод на
Чеканови и Лютови се събират под един покрив в следващия епизод на "Столичани в повече"
Публикувана от:

Въпреки славата, с която се сдоби, Спас няма да прости на брат си за предателството. Конфликтът между двамата ще направи съжителството им под един покрив невъзможно и единият от тях ще напусне дома на Лютови заедно със съпругата си.  След като попадне на нови следи, които допълнително ще подхранят..