Vip Brother 2012: Първи номинации за изгонване от Къщата

Pinterest LinkedIn +

Първият кандидат за изгонване от Къщата на Vip Brother 2012 е Орлин Павлов, а пряката, макар и неволна вина за номинацията му носи не някой друг, а Памела Андерсън. Преди да напусне реалити шоуто, секссимволът избра него и Димитър Ковачев - Фънки за капитани на двата отбора, на които бяха разделени Съквартирантите за провеждането на играта "Катран и пера".

Състезанието, чието кодово наименование илюстрира съвсем буквално състоянието, в което излязоха от него Vip-овете, се проведе по време на живото предаване на 19 септември, а Крум Савов коментира с глас зад кадър представянето им.

Единственият сигурен кандидат за изгонване беше капитанът на загубилия отбор. Противно на очакванията на Памела Андерсън, това се оказа именно тимът на Орлин Павлов.

Кои ще бъдат останалите застрашени, ще стане ясно на 20 септември, когато номинациите на Съквартирантите приключат. С най-много негативни гласове след първия кръг е върлият непушач Къци Вапцаров, разобличен от звездите в Нови Хан като "егоист", стремящ се постоянно да е център на внимание.

Виж снимки от заминаването на Памела Андерсън>>

След номинациите, на 24 септември, един от Съквартирантите ще напусне Къщата на Vip Brother 2012. Очаква се новите попълнения в редуцираната компания от известни личности да са четири.

Виж как Памела Андерсън влиза в Къщата на Vip Brother>>

Сподели.