Vip Brother 2012: Ясни са първите трима номинирани за изгонване от Къщата

Pinterest LinkedIn +

Трима от участниците във Vip Brother 2012 са застрашени от приключване на участието си в шоуто само седмица след старта му. Това са Орлин Павлов, който получи автоматична номинация като капитан на отбора, загубил първата "VIP" игра ("Катран и пера"), Къци Вапцаров, който поведе в негативния вот на съквартирантите още в първата вечер на номинациите, и журналистката Соня Колтуклиева.

Първата българка, допусната да снима в империята на Майкрософт, се оказа в компанията на горепосочените, въпреки че по регламент има имунитет като член на отбора, спечелил "Катран и пера". Това, което Съквартирантите не знаят, е, че капитанът на този отбор, Димитър Ковачев – Фънки, бе задължен от Биг Брадър да обяви еднолично кой да е третият номиниран.

Виж снимки от ден 4 на Vip-овете в Къщата тук >>

Един от най-любопитните моменти при номинациите бе признанието на Аксиния, че е била влюбена в Къци Вапцаров като дете, подкрепено със сълзи. Самата Аксиния бе сред съквартирантите, получили повече от две номинации. До последно се запази интригата дали в черния списък ще попадне Вапцаров или спечелилият Survivor Ники Мартинов. Той получи шест негативни гласа – само един по-малко от бившата телевизионна звезда.

Кой от тримата номинирани ще напусне Къщата, ще стане ясно на 24 септември. Изборът е оставен в ръцете на зрителите.

Виж снимки на "спасителката на плажа" Памела Андерсън в действие >>

Сподели.