Васко Мавриков е новото лице на "Баркод" по TV7

Pinterest LinkedIn +

Васко Мавриков официално се присъедини към екипа на "Баркод" по TV7. Познатият образ от малкия ТВ и големия киноекран ще се изявява като репортер в първото в България предаване за защита правата на потребителите.

Всеки делничен ден от 09:30 Мавриков и водещият на предаването Марио Младенов ще решават най-разнообразни казуси и потребителски проблеми. 

Васко Мавриков е роден на 6 август 1976 г. в София. Завършил е актьорско майсторство в НАТФИЗ през 2003 г. Учил е три години и музикален театър. Изявява се като актьор в предаването "Сладко отмъщение", където е и сценарист, след което в продължение на пет години води своя рубрика "Приятно ми е, Мавриков" в предаването "Господари на ефира". Носител е на наградата "Защитник на човешките права" на омбудсмана на България Гиньо Ганев за 2007 г. в категорията "Телевизия".

Участвал е в редица филмови продукции, между които "Версенжеторикс", "Принцът и просякът", "Руслан и Людмила" и телевизионната новела "Пътуване до морето" на режисьора Станислав Дончев.

Сподели.