Дизайнерът Веселин Йорданов ще оценява "Кралиците на шопинга” по TV7

Pinterest LinkedIn +

Известният моден дизайнер Веселин Йорданов ще оценява кандидатките за "Кралица на шопинга" в новото риалити на TV7. Форматът тръгва в ефира на телевизията на 17 септември и ще се излъчва всеки делничен ден от 17:30. Първата задача, която Йорданов постави на кандидатките за шопинг кралица, беше да се подготвят с подходяща визия за градинско парти по случай Деня на София.

Йорданов е популярно лице в модната индустрия. В последните деветнадесет години е работил с известни и престижни марки и дизайнери като Llloyd Klein, Capasca, Rollman, GRÈS и други. От години живее и работи в модната столица Милано.

Най-новото предаване на TV7 "Кралица на шопинга" сбъдва мечтата на всяка жена и превръща удоволствието от пазаруването в състезание. Всяка седмица пет решителни жени ще разполагат с три часа и ограничен бюджет от 600 лв., за да демонстрират своя собствен стил на обличане. В началото на всяка състезателна седмица избрани от кастинга пет дами ще получават обща тема, която задава определен дрескод - гала-вечеря, благотворителен бал, официална церемония и т.н., спрямо който претендентките за "Кралица на шопинга" ще трябва да се погрижат да бъдат подходящо, интересно и стилно облечени и гримирани.

Всеки делничен ден по една участничка ще пазарува, като още същия ден кандидатката ще дефилира пред останалите четири състезателки. Претендентките ще бъдат оценявани с гласуване от 1 до 10 от своите конкурентки, както и от дизайнера Веселин Йорданов, който ще дава своя вот в края на състезателната седмица. Участничката, получила най-висока сумарна оценка, печели и седмичната голяма награда от 3000 лв. за шопинг.

Сподели.