Боби Турбото влиза остро в "Кралица на шопинга"

Pinterest LinkedIn +

Боби от София, известен още като Боби Турбото, влиза остро в "Кралица на шопинга" с хапливи коментари и пиперливи реплики към кандидат-кралиците. Още с първите си изяви в шоуто Боби от София предизвика вълна от реакции сред почитателките на риалити шоуто и със сигурност прикова вниманието към себе си.

С появата на Турбото новостите в "Кралица на шопинга" не спират. Първите две седмици на предаването предизвикваха бурни реакции и коментари в Интернет и социалните медии, като не една дама постави под съмнение вкуса на участничките.

От тази седмица всички почитателки на формата ще имат възможност да се състезават наравно с кандидат-кралиците от телевизионния екран в онлайн играта на TV7 "Кралица на шопинга" и ще покажат как биха подходили към поставената седмична задача.

Тази седмица предаването продължава с нова тема. Стилистка, гимнастичка, "футболна съпруга", манекенка и фешън маниачка са натоварени с нелеката задача да се представят като истински модни икони. В шопинг риалитито няма да липсват и комични и напрегнати ситуации, женска завист и, разбира се, коментарът на Веско Йорданов. 

Ексцентричната шопинг маниачка Виолета Драганова пък беше поредната коронована като "Кралица на шопинга" през втората седмица в новото риалити на TV7. Виолета си тръгна с чек за 3000 лв., който похарчи за качествени чанти и куфари, бижута и, разбира се, любимите обувки.

Сподели.