Стартира предаването "Кралица на шопинга" по TV7

Pinterest LinkedIn +

Ново предаване стартира от септември в ефира на TV7. То се нарича "Кралица на шопинга" и ще дава възможност на пет решителни жени, които разполагат с ограничено време и ограничен бюджет, да демонстрират своя собствен стил на обличане.

Всеки делничен ден по една участничка ще пазарува в рамките на не повече от два часа със строго фиксиран бюджет, като в това време и сума ще трябва да предвиди и посещението при фризьор и гримьор.

Още същия ден кандидатката ще дефилира пред останалите четири състезателки, за да представи подходящата според нея визия спрямо зададените условия. Участничката, получила най-висока сумарна оценка от гласовете на своите конкурентки и модния експерт, печели и седмичната голяма награда от 3000 лв. за шопинг.

За участие в кастинга за "Кралица на шопинга" могат да се запишат всички желаещи, навършили 18 години, които искат да покажат на екран своя неповторим стил, страст към шопинга и хъс за победа. Те могат да се регистрират на официалния сайт на телевизията. 

Шоуто с оригинално заглавие Shopping Monsters се излъчва още в Турция, Германия, Холандия, Русия, Молдова, Казахстан, Беларус, а от есента - у нас и в Украйна.Сподели.