Two and a Half Men отново започва с понижен рейтинг

Pinterest LinkedIn +

Въпреки че много хора очакваха един от най-популярните ситкоми за последните 10 години – Two and a Half Men (Двама мъже и половина), да бъде спрян след деветия си сезон заради понижен рейтинг, десетият сезон е вече факт, макар и началото му да не е особено успешно.

Първият епизод на новия сезон, в който се появява Майкъл Болтън в ролята на самия себе си, е отбелязал рейтинг от 3,5 и аудитория от 15,54 млн. зрители, като за сравнение – девети сезон, който беше и първият за новата звезда в сериала – Аштън Кътчър (Ashton Kutcher), започна с рейтинг от 10,7 и 28,74 млн. зрители.

Въпреки значителния спад в зрителския интерес, Two and a Half Men все пак има значително голяма аудитория, а в допълнение към това Джон Крайър (John Cryer), който играе ролята на Алън Харпър в поредицата, спечели награда за най-добра главна мъжка роля в комедиен сериал.

Макар Аштън Кътчър да влезе на мястото на Чарли Шийн (Charlie Sheen), фокусът вече не е върху само един герой, което и носи неочакваната статуетка за Крайър.

Дали продукцията ще приключи след края на десетия си сезон, или рейтингите ще доведат до следващ, предстои да разберем. Освен Болтън, с епизодична роля в S10 участва Майли Сайръс. Тя ще партнира на Кътчър, Крайър и Ангъс в епизод 4 - You Know What the Lollipop Is For, чиято премиерна дата е 18 октомври 2012 г.


Сподели.