Ретро мода: дъщерята на Мадона показва окосмените си подмишници

Pinterest LinkedIn +

Дъщерята на американската поп певица Мадона - моделът Леон Лурдес - за пореден път е залята от критики в социалните мрежи. Те са предизвикани от кадър, който се появи Instagram профила на певицата. На снимката 62-годишната майка прегръща 24-годишната си дъщеря, която позира в зелена мини рокля без ръкави и без притеснение разкрива окосмената си подмишница. Публикацията получи повече от 500 хиляди харесвания за няколко часа.

Наблюдателните последователи обаче забелязаха окосмяването на Лурдес и не пропуснаха да й направят забележка. „Бръснете се, моля“, „Направих си косата и грима, но не си избръснах подмишниците“, „Това не е хигиенично“, „Моля, обръснете подмишниците си. Отвратително е и изобщо не е женствено. "Сериозно?" - коментираха те.

Изглежда обаче небръснатите подмишници са нещо като запазена марка на младата Лурдес. В този вид тя се появи и през февруари като лице на пролетната рекламна кампания на модната марка Marc Jacobs. И тогава необичайното окосмяване предизвика спорове в инстаграм профила на компанията - за част от потребителите то беше напълно неприемливо, докато други бяха възхитени. "Много свежо! Зашеметяваща млада дама", "Обичам я", "Легендарна като майка си", "Най-красивото момиче в света!", "Уау, много готино!" - написаха феновете.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.