Принц Хари кръсти дъщеря си на майка си и малко на баба си

Pinterest LinkedIn +

Принц Хари и Меган Маркъл съобщиха официално, че второто им дете се е родило. Бебето е момиченце и е кръстено на кралица Елизабет и на принцеса Даяна. Пълното име на наследничката е Лилибет Даяна Маунтбатън Уиндзор. На галено ще бъде наричано Лили.  

От официалното съобщение на Хари и Меган става ясно, че Лили се е родила в петък, 4 юни, в 11:40 часа в Санта Барбара, Калифорния. То тежи 3,5 кг. И майката, и бебето са добре, се казва още в изявлението.

Известно е, че когато кралица Елизабет е била малко момиченце, всички в кралския двор са я наричали Лилибет.

Припомняме, че семейството има и син, който се роди на 6 май 2019 г. За него те избраха името Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.