Принц Хари и Мегън Маркъл очакват второ дете. Вижте как реагира кралицата!

Pinterest LinkedIn +

В Деня на влюбените, 14 февруари, представител на херцога и херцогинята на Съсекс съобщи, че Меган Маркъл отново е бременна. "Можем да потвърдим, че Арчи ще става батко" - се казва в съобщението. Второто дете на семейството ще бъде 12-ти правнук на кралицата на Великобритания Елизабет II.

Любопитно е, че новината беше разпространена в същия ден, в който преди 37 години принцеса Даяна съобщи за бременността си с принц Хари (през 1984 г.).

Припомняме, че принц Хари и Меган Маркъл престанаха да изпълняват задълженията си като членове на британското кралско семейство от 1 април 2020 г. За да получат правото да отидат в САЩ и да работят там, им се наложи да се откажат и от обръщенията "Ваше кралско височество", от държавно финансиране от Кралството, както и от собствената си търговска марка "Sussex Royal". Своята финансова независимост от кралицата двамата постигнаха чрез договор с Netflix.

Кралицата на Великобритания Елизабет II се е зарадвала на новината и е поздравила семейството, съобщава "Daily Mail". "Нейно Величество, херцогът на Единбург, принцът на Уелс и цялото семейство са щастливи и им желаят всичко най-добро" - цитира изданието представител на Бъкингамския дворец.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.