Меган Маркъл: Мислех за самоубийство

Pinterest LinkedIn +

Меган Маркъл заяви, че е мислела за самоубийство. Това признание тя прави в прочутото интервю на Хари и Меган с американската телевизионна водеща Опра Уинфри. "Срамувах се и се притеснявах да призная на Хари. Но знаех, че ако не му кажа, наистина ще го направя. И това беше много ясна, истинска и плашеща постоянна мисъл", споделя тя.

Преди да бъде излъчено интервюто, "Times" публикува няколко негативни статии за Меган Маркъл. В една от тях тя беше обвинена, че през 2018 г. е носела обеци, дарени от престолонаследника на Саудитска Арабия Мохамед бин Салман Ал Сауд, подозиран, че има пръст в убийството на саудитския журналист Джемал Хашкуджи.


"Daily Mail" и други британски таблоиди призоваха интервюто да не бъде излъчвано поради влошеното здраве на 99-годишния съпруг на кралицата на Великобритания - принц Филип. На 17 февруари той е хоспитализиран с инфекциозна болест, след което е претърпял сърдечна операция и все още се намира в болница.

Въпреки това широко рекламираното интервю беше излъчено и стана популярно с няколко бомбастични твърдения, най-шокиращото от които намеква за расистки настроения сред британските благородници. Без да споменава имена, Меган се оплаква, че докато е била бременна с първородния им син Арчи, някой от роднините им е бил разтревожен за цвета на кожата на бъдещото им дете. По-късно Опра разпространи информация, че този "някой" не е бил нито кралица Елизабет Втора, нито съпругът й.

Друга любопитна новина е, че в момента Хари и Меган очакват второто си дете, което ще бъде момиче.

Принц Хари и Меган Маркъл се отказаха от задълженията и привилегиите си като членове на британското кралско семейство на 1 април 2020 г. Те взеха това решение, за да могат да се преместят в Съединените щати, да работят и да правят бизнес там. Към момента те нямат право да бъдат наричани Ваше кралско височество, да бъдат финансирани от Великобритания и да използват марката си "Sussex Royal". Финансовата си независимост семейството обезпечи чрез подписване на договор с "Netflix".

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.