Мадона обеща да измъкне Бритни Спиърс от опеката на баща й

Pinterest LinkedIn +

Американската певица Мадона се изказа в подкрепа на поп звездата Бритни Спиърс, като нарече попечителството на баща й затвор. Тя публикува съобщението в своя Instagram.

"Върнете живота на тази жена. Робството беше премахнато отдавна! Смърт за алчния патриархат, който от векове се отнася така с жените. Това е нарушение на човешките права! Бритни, ще те измъкнем от затвора" - обеща Мадона в надписа към снимка, на която e по тениска с надпис "Бритни Спиърс".

Бритни Спиърс е под опеката на баща си от 2008 г. Тя беше наложена поради психично разстройство на певицата, причинено от развода й. На 23 юни 2021 г. поп звездата подаде молба в съда с искане да бъде освободена от надзора поради прекомерни злоупотреби от страна на баща й Джейми Спиърс. Тогава певицата каза, че нейният опекун й е забранил да има деца и да се омъжва, а освен това я е принуждавал да прави концерти против волята си. Много фенове, приятели и колеги изразиха своята подкрепа за изпълнителката.

Бритни Спиърс и Мадона са работили заедно неведнъж. Звездите записаха първия си общ сингъл "Me Against the Music" от четвъртия студиен албум на Спиърс "In the Zone", издаден през 2003 година. Същата година двете пяха заедно с Кристина Агилера по време на церемонията MTV Video Music Awards.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.