Били Айлиш и Бритни Спиърс са сред най-влиятелните хора в света в момента

Pinterest LinkedIn +

Списание "Тайм" ("Time") включи Били Айлиш и Бритни Спиърс в списъка с най-влиятелните хора в света. Списъкът е публикуван на уебсайта на изданието.

Спиърс беше класифицирана в категорията "Икона", а обяснението за това голямо признание идва от не по-малко влиятелната Парис Хилтън: "Въпреки тъмнината, обграждаща живота й, Бритни излъчва радост и споделя светлината на прекрасното си сърце". Според Хилтън певицата радва света с хитовете си, но извън сцената е трябвало да търпи повече от десет години жестокото отношение на баща си, който беше неин настойник.

"Майка. Приятел. Боец. Млада жена, израснала в таблоидната култура от началото на века, когато неумолимата и жестока папарашка машина работеше на пълни обороти" - казва още Хилтън за Спиърс.

Били Айлиш влезе в категорията "Новатор". Рапърът Megan Thee Stallion я похвали за откритостта и непринудеността, която изпълнителката поддържа въпреки световната си слава. "Тя е силна, но все още се учи и расте. Жена, която се бори за себе си и защитава други жени по света", написа хип-хоп изпълнителката за своята колежка.

В списъка попадат още кънтри звездата Доли Партън, благородническото семейство на принц Хари и Меган Маръкл и др. 

През февруари списание "Тайм" публикува списък с водещите изгряващи звезди на годината. В секцията "артисти" бяха посочени певиците Фийби Бриджърс и Дуа Липа, звездата от "Еуфория" Хънтър Шафер, комикът Амбър Ръфин, актьорът Джон Дейвид Вашингтон и бразилската певица Анита.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.