Били Айлиш зашемети с неочаквана визия на официалния бал след видео наградите на MTV

Pinterest LinkedIn +

Младата звезда Били Айлиш (Billie Eilish) се наслади на своя звезден миг по време на официалната церемония Met Gala 2021 г. след връчването на музикалните награди на MTV. Тя се появи на червения килим с бална рокля, вдъхновена от Мерилин Монро, съобщава buzzfeednews.com. Невероятният тоалет е имал огромен воал и по-наблюдателните зрители на събитието отбелязаха, че с тази рокля на принцеса Айлиш прави рязък завой спрямо обичайния си стил, коментират от сайта.

"Просто беше време. Беше време за това и имам чувството, че съм израснала толкова много през последните няколко години", казва Били пред E!. Самата рокля е вдъхновена от стария холивудски блясък, демонстриран от Мерилин Монро и Грейс Кели, както и от официалните рокли на куклата Барби. Подобна рокля е носила Мерилин Монро при връчването на наградите "Оскар" през 1951 г.

Все пак по време на събитието Били се преоблече в червена рокля с пелерина, вдъхновена от Грейс Кели във филма „Да хванеш крадец“ от 1955 г. „Благодаря @oscardelarenta, че проектирахте тази КРАСИВА рокля и вдъхнахте живот на идеите и визията ми“, написа тя в Instagram. 
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.