Мадона обяви, че ще снима автобиографичен филм

Pinterest LinkedIn +

Американската певица Мадона обяви, че започва да снима свой автобиографичен филм. Тя ще бъде и режисьор и сценарист на лентата, съобщава Hollywood Reporter.

"Във фокуса на този филм ще бъде музиката. Музиката ме поддържа, а изкуството ми е спасявало живота. Има толкова много неразказани и вдъхновяващи истории, а кой може да ги разкаже по-добре от мен самата?", разкрива замисъла на филма Мадона. Към момента не е обявена премиерна дата за филма й.

Известно е обаче, че той ще бъде сниман от "Universal Pictures". Продуценти ще бъдат Ейми Паскал, работила по заглавия като "Веном" (2018 г.) и "Малки жени" (2019 г.). Върху сценария ще работи и Диабло Коди, отличена с "Оскар" за филма "Джуно" (2007).

Мадона е на 62 години. На сцената е от 41 години. Тя започва кариерата си като танцьорка, а за музиката я откриват случайно по време на кастинги, на който се представя с танци.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.