Дъщерята на Ирина Шейк и Брадли Купър започна да учи руски език

Pinterest LinkedIn +

Дъщерята на руския супермодел Ирина Шейк и на американския актьор Брадли Купър - Лея дьо Сиен Шейк Купър - започва да учи руски език. Новината съобщи майката по време на пряко предаване на Vogue в Instagram.

Момиченцето, което ще навърши четири години на 21 март, е записано на курс в училище в Ню Йорк. Поради ограниченията заради коронавируса заниманията ще се провеждат дистанционно. Малката ще има три урока по 30 минути седмично и ще получава много домашни. Според Шейк училището гарантира отлично обучение по предмета.

Манекенката твърди, че бащата е съгласен детето да учи руски, тъй като във вените му тече и руска кръв. Припомняме, че майката, чието истинско име е Ирина Валериевна Шайхлисламова, е родена в бившия СССР (в гр. Еманжелинск, област Челябинск, близо до Казахстан). Нейната майка е рускиня, а баща й е татарин. 

Шейк и Купър вземат равно участие в отглеждането на детето, въпреки че през юни 2019 г. двамата се разделиха след четиригодишна връзка. За разрива им жълтите медии обвиниха чара на певицата Лейди Гага, с която по това време актьорът снима филма "Роди се звезда". Техните отношения обаче не се развиха по-нататък.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.