Лейди Гага се е нанесла в дома на Брадли Купър

Pinterest LinkedIn +

Американската поп звезда Лейди Гага се е пренесла да живее при партньора си от филма "Роди се звезда" Брадли Купър, съобщи изданието "StarHit", позовавайки се на приятел на актьора.

Според източника певицата живее с Купър от около месец и вече се е заела с освежаване на интериора на апартамента му и с поръчка на нови мебели.

В началото на юни стана ясно, че бившата жена на Брадли Купър – руският топ модел Ирина Шейк – го е напуснала след четиригодишна връзка. Тогава мнозина прибързаха да обявят, че причина за раздялата е била именно Лейди Гага, която много се е сближила с актьора по време на снимките на "Роди се звезда".

Слуховете за неподправена химия между изпълнителите на главните герои на музикалната лента бяха подхранени и по-рано, по време на церемонията по връчване на "Оскарите", когато двамата изпълниха заедно и с много чувство основната песен от филма си (вижте по-долу).

През февруари стана ясно също и че Лейди Гага е развалила годежа си със своя мениджър Кристиан Карино, който беше обявен в края на 2017 г. Скоро след това певицата се появи без годежния си пръстен на церемонията за раздаване на наградите "Грами", на която грабна три статуетки (за най-добро солово поп изпълнение, за поп изпълнение в дует и за песен за кино или телевизия).

Официално потвърждение за връзката на Купър и Гага засега липсва.

Сподели.