Ирина Шейк се поддаде на чара на Кание Уест?

Pinterest LinkedIn +

Упорити спекулации за връзка между руския супермодел Ирина Шейк и американския рапър и предприемач Кание Уест заливат мрежата през последните дни. Пикантната новина беше съобщена първо от сайта TMZ.

Източници, близки до звездите, са съобщили за изданието, че двойката е заедно от март. Уест и Шейк са се появили заедно, без да афишират отношенията си, в края на април. Тогава музикантът е пристигнал в Ню Йорк, за да се сбогува с починалия рапър DMX.

Няколко дни след новината за смъртта на своя колега Уест, в сътрудничество с марката "Balenciaga", пусна на пазара черна блуза с дълъг ръкав с образа на DMX в негова памет. Всички приходи бяха изпратени на семейството на покойния рапър. В материала се подчертава, че през същия месец папараци са изловили Ирина Шейк, облечена с въпросната блуза. Това стана повод за догадки, че блузата е била подарена на манекенката лично от Уест.

За първи път Кание Уест и Ирина Шейк обаче бяха заподозрени в интимни отношения през май 2021 г. Първото съобщение за това се появи в популярния акаунт DeuxMoi в Instagram, където редовно се обсъжда животът на известните. Именно там беше публикувано съобщение от анонимен източник, според което музикантът и манекенката са започнали романтична връзка. Самите знаменитости все още не са потвърдили тази информация.

Припомняме, че Кание Уест се развежда с друга презокеанска звезда - Ким Кардашиян, а Ирина Шейк има дъщеря от актьора Брадли Купър.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.