Странни кецове на Кание Уест бяха изкупени за минута

Pinterest LinkedIn +

Нов модел обувки от марката "Yeezy" на рапъра и дизайнер Кание Уест бяха разпродадени за по-малко от минута, съобщава "Page Six". Става въпрос за маратонките "450 Cloud White", които предизвикаха усмивки и дори подигравки с нестандартния си дизайн, а някои дори ги оприличиха на цвички.

Отбелязва се, че веднага щом обувките са станали достъпни за поръчки онлайн, феновете на марката веднага са ги изкупили. Първоначалната им цена е 200 долара, но в момента моделът вече се препродава за по над 900 долара.

Мълниеносната разпродажба стана обект на стотици коментари в социалните мрежи. "Пускането на "
Yeezy 450" беше много тъпо. 15 минути стоиш "в чакалнята", страницата се презарежда от само себе си, докато накрая всички маратонки са напълно разпродадени","Пуснаха ги беше в седем сутринта и всички бройки бяха разпродадени до 7:01. Хората хейтиха тези обувки през цялата година, но показваха завидна енергия в деня, в който "Yeezy 450" бяха пуснати на пазара", пишат потребители в Twitter.

През май миналата година въпросните маратонки бяха осмивани в мрежата заради приликата им с грузинско национално ястие, а някои ги оприличаваха на калъфи за обувки. "Какъв вкусен дизайн има Yeezy 451", коментираха потребители в социалните медии.

Новите маратонки на Кание Уест

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.