Ким Кардашиян разкри причината за развода си с Кание Уест

Pinterest LinkedIn +

Известната бизнес дама и телевизионна звезда Ким Кардашиян е взела окончателно решение да се разведе с рапъра Кание Уест. Оказва се, че кандидат-президентската кампания на съпруга й през последните месеци е преляла чашата на нейното търпение, разкрива вестник "Ню Йорк поуст" ("New York Post").

Раздорите на най-звездната двойка на планетата са свързани с постоянните нервни сривове на рапъра, който мечтае да стане президент. Според източник на вестника инициатор на раздялата е Кардашиян, която твърди, че е била "принудена да прекрати този брак заради децата и заради собствения си здрав разум“. Преди президентската кампания съпругата на рапъра на няколко пъти прави и невъзможното, за да запази брака си.

Друг източник обръща внимание на факта, че Ким така и не подкрепи публично участието на съпруга си в кандидат-президентската кампания на САЩ през 2020 г. "Мълчанието й говори достатъчно" - заявява той.

На 6 януари стана известно, че Кардашиян и Уест са на ръба на развода, а телевизионната водеща е наела известната бракоразводна адвокатка Лора Васер, успяла да раздели редица известни личности отвъд океана. В същото време обаче Ким и Кание празнуваха заедно Коледа и си размениха скъпи подаръци, за което не пропуснаха да се похвалят в социалните мрежи.

Припомняме, че през юли 2020 г. Уест обяви кандидатурата си за президент на САЩ. В програмата си артистът обеща да върне „страха и любовта към Бога“ в училищата и да превърне Белия дом във Уаканда от филма „Черната пантера“. През ноември обаче рапърът призна поражението си на изборите и обеща да опита отново през 2024 година.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.