Кание Уест ще се кандидатира за президент на САЩ?

Pinterest LinkedIn +

След още една спорна седмица в света на Кание Уест неговият сътрудник T.I. също проговори с интересна позиция.

Рапърът влезе в новинарските заглавия тази седмица с буря от публикации в Twitter, както и с две дълги лични интервюта пред "Charlamagne Tha God" и "TMZ", в които разказа откровено за всичко: от пластичните операции и опиоидната си зависимост до мислите по отношение на президента Доналд Тръмп. Най-гръмкото му изказване обаче беше това, че робството е "избор", което предизвика вълна от негативни реакции.

Но според T.I. е трудно да се разбере смисълът на закачливите изявления на рапъра, без да се вникне в тях. Макар да не е съгласен с мнозинството от политическите виждания на Уест, сътрудникът добавя:

"Мисля, че той е в период на лично пътуване и прави нещо, което никой от нас не разбира. Ние просто трябва да го накараме да осъзнае нещата, които биха могли да навредят. Кание е феноменален талант на нашето поколение, който заслужава да бъде чут, дори това да изглежда абсурдно".

T.I. твърди още, че рапърът е "категорично, със сигурност сериозен", че може да се кандидатира за президент в бъдеще.

Кание Уест е поредната звезда от шоубизнеса, която се замисля да оглави САЩ. Наскоро подобни свои намерения обяви и актьорът Дуейн Джонсън-Скалата. Общото между двамата е, че в определени етапи от живота си са страдали от тежки психични разстройства. В края на 2016 г. например рапърът беше поставен под наблюдение "за негово собствено добро".

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.