Кание Уест влезе в психиатрия по спешност, състоянието му изглежда по-тежко от очакваното

Pinterest LinkedIn +

Психическото състояние на Кание Уест може да се окаже по-тежко отколкото рапърът и близките му са предполагали. След много перипетии през последните седмици звездата беше приета по спешност в психиатричното отделение на болница в Лос Анджелис.

Нервният му срив изглежда е предизвикан от множество проблеми, а не от една конкретна причина и това вероятно ще наложи активиране на застраховката му. Ако това стане, с нея ще бъдат покрити загубите от отменените концерти на Уест. 

Преди няколко дни представители на полицията са се отзовали на обаждане и са посетили дома на изпълнителя, след което е взето решение той да бъде поставен под наблюдение "за негово собствено добро". Като причина за хоспитализирането му се посочва преумора. 

Последните няколко изпълнения на живо на Кание изумиха феновете му със странните речи на звездата, свързани с Доналд Тръмп и президентските избори в САЩ. Стигна се до там, че концертът му в Сакраменто беше отменен, а впоследствие и цялото му турне Saint Pablo приключи предсрочно.

Точно преди да бъде приет в болницата, Кание публикува близо 100 рекламни модни снимки наведнъж в своя Instagram профил...

Дали рапърът е взел всичко твърде насериозно или просто скорошният обир в дома му и работата са го довели до прегряване – вероятно и самият той не знае. Феновете на Уест обаче веднага го заляха с туийтове, с които го подкрепят и му желаят скорошно оздравяване. 

Сподели.