Маратонки на Кание Уест вкараха руски мафиот в затвора

Pinterest LinkedIn +

По време на съдебен процес срещу членовете на руската мафия в Бруклин (Ню Йорк) рекетьор на име Леонид "Лени" Гершман беше идентифициран благодарение на марковите си маратонки, съобщава "New York Post".

Свидетелят на обвинението Ренат Юсуфов твърди, че е разпознал заподозрения по негова снимка, на която той е обут с високи маратонки от лимитираната колекция на "Адидас" "Yeezy Boost 750 OG". Моделът, разработен съвместно с хип-хоп звездата Кание Уест, е изработен от велур, струва около 1500 долара и е произведен в малък тираж, продаван само през 2016 г. Именно това, че моделът е бутиков и рядко срещан, е станало причина за идентификацията на бандита, обвинен в изнудване, хазарт, лихварство и трафик на наркотици в районите на Брайтън бийч и Кони айлънд.

Междувременно Кание Уест работи върху нови дизайнерски задачи. Музикантът публикува в Twitter скици на най-новите си модели маратонки "Yeezy Boost 700 Wave Runner", "Yeezy Boost 350" и "Yeezy 500", които планира да пусне на пазара през 2019 г. Последователите му в социалната мрежа обаче не харесаха видяното и се надсмяха на рисунките му, които определиха като "детски".
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.