Скалата ще се кандидатира за президент на САЩ

Pinterest LinkedIn +

Холивудският актьор и кечист Дуейн Джонсън-Скалата загатна, че има амбиции да се кандидатира за президент на САЩ.

"Моята страна не ми е безразлична. Родина не е празна дума за мен. Още по-малко американският народ, нашите граждани и ценностите, които изповядваме. Поради тази причина бих разгледал евентуалната възможност да се включа в политическия живот!", посочи звездата по време на премиерата на последния си филм "Rampage" в Лондон.

Актьорът-кечист вече е започнал да изучава политиката на Америка, като амбициите му включват да влезе в политическия живот на страната най-рано през 2024 година. "В момента се уча, колкото мога. Уважавам политиката и не си правя илюзии, че е лесна... Така че през 2020 няма как да се случи. Може би през 2024-2028, не знам. Мисля, че за момента най-доброто, което мога да направя, е да се уча", споделя той.

Eкшън-фантастиката "Rampage" тръгва по кината от днес (13 април). Във филма Скалата отново ще предотвратява световна катастрофа, този път причинена от добродушната горила Джо, която мутира в чудовище заради "генетично редактиране".

Вижте трейлъра:


Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.